UKK

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on 17.kauppa?
17. kauppa on kokoelma minun omia kursejani, taitojani ja 17.julkaisut-kustantamon kirjoja. Omilla nettisivuilla www.seitsemastoista.com on paljon taustatietoa.

Mikä on 17.koulu?
17. koulu on vain jäsenille/opiskelijoille avoinna oleva kokonaisuus, jossa on kursseja, luettavaa ja katsottavaa. Se on maksullinen, jäsenyys kestää vuoden. Sen aikana on tarjolla ilmaissisältöä ja erikseen maksullisia kursseja yms, joita ei ole missään muualla.

Halusin koota yhteen paikkaan kursseja, joista on tykätty ja joita kysellään koko ajan ja samalla luoda yhteisön, jolle voin tarjota monenlaista muutakin. Kaikki koulun jäsenet ovat kiinnostuneita samoista asioista, ja siksi voin tuoda sinne asioita, joita en ehkä muuten laittaisi tarjolle, kuten videoita ja koekaniinijuttuja.

Sisältö on muuttuvaa. Totta kai perusteet on perusteet, ja pysyy tarjolla koko ajan. Mutta myös perustason kursseja päivitetään jatkuvasti, sillä maailma ja värähtely muuttuu koko ajan. Muuten kursseja tulee uusia, entiset päivittyvät ja kun ehdin tehdä todeksi ne miljoonat ideat, jotka odottavat, vaihtelua tulee vielä lisää. Kukaan meistä ei ole sama kuin vuosi sitten, eikä siis 17. koulukaan pysy samana.

Miten sinne pääsee…?

17. kouluun liitytään yksinkertaisesti ostamalla jäsenyys.

Kun ostat jotain, vaikka 17.koulun jäsenyyden tai kirjan tai jonkun kurssin, ensimmäisellä kerralla annat yhteystiedot ja luot itse käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tunnus ja salasana ovat sinua itseäsi varten, joten ne voivat olla ihan mitä tahansa. 17. koulu toimii jäsenalue-periaatteella, joten jäsenyyden ostamisen jälkeen sinun tulee olla kirjautuneena sisään omilla tunnuksillasi saadaksesi jäsenyyteen kuuluvan sisällön näkyviin.

Lisäksi aina, kun olet omilla tunnuksillasi kirjautuneena sisään, näet Oma tili -kohdassa kaiken, mitä olet ostanut.

Mitä eroa on kaikille avoimilla ja 17.koulun kursseilla?
Osa kursseistani on sellaisia, joihin tarvitaan tietty aloituspäivämäärä ja samaan tahtiin kulkeva ryhmä, jotta kurssi sujuisi kaikille parhaimmalla mahdollisella tavalla. Ne jäävät jatkossakin 17. koulun ulkopuolelle. 17. koulun kurssit voi aloittaa koska tahansa.

Miksi myyt myös kirjoja? Otatko muiden kirjoja myyntiin?
17. julkaisut on omaa kustannustoimintaani, ja ne kirjat ovat kaupassa tarjolla. Koska oma varastotilanne vaihtelee, olen laittanut kirjojen kohdalle myös muiden myyjien linkkejä, sillä muualta saatat saada omasi nopeammin. Oma erikoistumisala kun on enemmän kirjoittaminen kuin kirjojen myyminen:).

Kaikkeen ei ennätä, ja siksi rajoitan kirjat oman kustantamon tuotteisiin, ainakin toistaiseksi.

Kaikille avoimet – mikä se on?
Osa kursseista on erillään 17. koulusta, ja niitä on tarjolla myös www.seitsemastoista.com-sivuilla. Kauppa on kuitenkin kätevä maksuliikenteen hoitamiseksi, siksi näiden kurssin maksu tapahtuu täällä.

Aina joskus kysytään lahjakortteja, tulkintoja tai muuta. Niitä on tarkoitus laittaa myös kauppaan tarjolle, kun ennätän.

17. koulu

Mistä tiedän mikä kurssi sopii minulle?
Kurssit on luokiteltu eri tasoihin ja jokaisen kohdalla kerrotaan kelle se sopii. Monet käyvät kelle vaan, sillä henkisen tien kursseilla kyse ei ole tiedon määrästä vaan energiasta. Kuuntele omaa intuitiotasi.

Osa kursseista vaatii pohjatietoja, ja sekin on kerrottu kurssin kohdalla. Pohjatiedot voivat olla monella tavalla hankittuja, sillä kirjoista, kursseilta ja myös netistä saa paljon tietoa. Siksi en vaadi ehdottomasti, että on pakko käydä joku minun kurssini, jotta pääsee eteenpäin. Luotan siihen, että ihmiset tietävät mikä sopii heille. Lisäksi hörhökoulussa on aina valon auttajat mukana, ja he kyllä auttavat valitsemaan oikein. Jos olet epävarma, voit aina laittaa viestin minulle, ja mietitään yhdessä.

Miksi kouluun on sisäänpääsymaksu, ja kurssit ovat sitten kuitenkin maksullisia?
Sisäänpääsymaksu ja kurssien hinnat muodostavat yhteensä sen korvauksen, joka näistä maksetaan. Kaiken energiavaihdon tulee olla tasapainossa, niin myös hintojen ja mitä siitä saa, ja minusta tämä oli paras systeemi.

Jos olisi pelkkä koulun maksu, joka kattaa kaiken, sen pitäisi olla paljon kalliimpi, ja silloin osa ihmisistä maksaisi sellaisesta, joka ei heitä kiinnosta. Minusta siinä ei ole mitään järkeä. Nyt jokainen voi valita juuri sen, mikä on kiinnostavaa.

Toisaalta taas halusin kouluun sisäänpääsymaksun, jolla saa sitten myös jonkin verran sisältöä. Näin pelkällä 17.koulun maksullakin saa vastinetta rahoilleen, ja taas on energiavaihto tasapainossa:).

Tällä tavoin voin myös varmistaa sen, että ne asiat, jotka minusta jokaisen pitäisi tietää, ovat tarjolla kaikille halukkaille, kuten kurssit chakroista ja omasta enkelistä. Tämä on myös siitä hyvä systeemi, että koulun jäsenet ovat varmasti kiinnostuneita näistä asioista, ja tiedän, että kun lisään ilmaisia juttuja, ne kohdistuvat juuri oikeille ihmisille.

Kursseilla on erilaiset hinnat?
Kurssien hinnat perustuvat niiden  kestoon, sisällön määrään, vaativuuteen ja lisäksi numeroiden energiaan. Numerologina en voi laittaa hintoja, joiden energia ei sovi henkiselle tielle tai tuotteen energiaan, vaikka se olisi kuinka hyvää markkinointia. Esimerkiksi kultainen Kristus-valo ja enkelien säde värähtelevät numerossa 33. 22 taas on korkeamman energian tuomista käytäntöön. 44 on Kultaisen Atlantiksen numero, ja tiemme uuteen kultaiseen aikaan. Siksi näet näitä numeroita usein 17. kaupassa ja koulussa, mutta et .99-hintoja:).

Miksi joissain 17. koulun kursseissa on osin samaa sisältöä?
17. koulussa voi kursseja valita ihan oman mielenkiinnon perusteella, joten ihmiset voivat käydä niitä missä järjestyksessä hyvänsä tai ottaa vain yhden. Joskus on siis kerrottava pohjatietoa useaan otteeseen, että kuka tahansa kurssin valitseva saa tarpeellisen tiedon. Joka kurssi on kuitenkin taatusti ihan omanlaisensa, eikä kopio jostain muusta:).

Voiko koulusta erota?
Koulun jäsenyyteen liittyy digitaalisia tuotteita. Niin kauan kuin et ole ladannut näitä, voit perua jäsenyytesi. Kun tuotteita on ladattu, jäsenyys on voimassa vuoden hankkimispäivästä. Tietysti jos asia ei enää kiinnosta, voit unohtaa koko jutun, sillä mitään pakkoa ei ole mihinkään.