Syntymä ja ajalliset energiat – Numerologian perusteet II

44,00 

Numerologian perusteiden II-osa keskittyy syntymäaikaan, sen energioihin ja mukanaan tuomiin ajallisiin muutoksiin. Syntymäaika paljastaa myös asioita luonteestamme ja käyttäytymisestämme ja tavoista, joilla lähestymme elämää, arkea ja haasteita. Opit ymmärtämään oman mestaruutesi perustaa, miksi olet tällä planeetalla juuri nyt ja missä energiassa elät juuri nyt.

Numerologian perusteet I -osan käyneille.

Kuvaus

Numerologian perusteet I, II ja III

Numerot ovat energiaa, mahtavia virtauksia, joita maailmankaikkeudessa on. Synnymme jokainen tarkkaan valitussa kosmisessa virtauksessa, huolellisesti suunniteltuna ajankohtana, toteuttamaan kukin omaa sielunsuunnitelmaamme. Numerologia kertoo meille numeroiden energian avulla omasta itsestämme, läheisistä, sielunsuunnitelmasta, asuinpaikasta, työstä, terveydestä ja monista muista asioista.

Numerologian perusteet -kurssi on jaettu kolmeen osaan, jotka jokainen on jaettu pienempiin askelmiin. Kahdessa ensimmäisessä osassa opit ymmärtämään yhden ison osa-alueen numerologiasta, ja kolmannessa opit yhdistelemään niiden antamia tietoja ja ymmärtämään muita elämäsi numeroita.

Saat tietoa numeroiden energioista ja miten niitä voi käyttää, sekä vinkkejä miten voit muuttaa omaa elämääsi numeroiden avulla.  Kolmannen osan käytyäsi osaat jo halutessasi tehdä numerologisia peruskarttoja. Sen jälkeen voit myös jatkaa syventäviä opintoja, joissa opit lisää eri numerologiasta, pyhästä geometriasta ja energiasta sekä miten voit auttaa muita numerologian avulla.

Syntymä ja ajalliset energiat

Numerologian perusteet II

Syntymämme ei ole koskaan sattuma, vaan ajankohta on huolellisen valmistelun tulos. Kosmiset virtaukset lähettävät meidän omalle matkallemme täsmälleen oikeaan aikaan. Syntymäaikamme kertoo tämän elämän mittaisesta matkasta, ja jokaisena syntymäpäivänä aloitamme siitä uuden osan enkeleiden ja mestareiden kerääntyessä juhlistamaan päiväämme.

Numerologian perusteiden II-osa keskittyy syntymäaikaan, sen energioihin ja mukanaan tuomiin ajallisiin muutoksiin, kuten henkilökohtainen vuosi, kuukausi ja päivä ja vuoteen sisältyvät ajanjaksot. Syntymäaika paljastaa myös asioita luonteestamme ja käyttäytymisestämme ja tavoista, joilla lähestymme elämää, arkea ja haasteita.

Opit ymmärtämään oman mestaruutesi perustaa, miksi olet tällä planeetalla juuri nyt. Ymmärrät omia reaktioitasi uusiin asioihin ja muihin ihmisiin ja miksi ne ovat juuri sinulle oikein. Ymmärrät oman elämäsi energiakuvioita juuri nyt, ja voit soveltaa samaa myös läheisiisi, jolloin tiedät mitä heidän elämässään on menossa. Opit ymmärtämään mihin pohjautuu oma suhteesi runsauteen ja rakkauteen ja ihmissuhteisiin.

Käytäntöä

Kurssi on jaettu neljään askelmaan, joissa opit aiheesta vähitellen yhä enemmän Saat kurssimateriaalin kirjallisena (pdf:nä)  ja videolla, askelma kerrallaan. Voit tallentaa kaiken itsellesi, jolloin se on myöhemminkin käytössäsi.

Askelmiin kuuluu tehtäviä, joiden suorittamisen jälkeen avautuu seuraava askelma. Tehtävät eivät vaadi mitään muuta kuin yksinkertaista yhteenlaskua ja materiaalin läpikäyntiä, mutta kun olet suorittanut ne, tiedät varmasti ymmärtäväsi asian ja voit siirtyä luottavaisesti eteenpäin. Halutessasi saat henkilökohtaista ohjausta.

Voit aloittaa tämän osan, kun olet käynyt Numerologian perusteet I-osan, Nimen salaisuudet. Voit käydä kurssia niin nopeasti tai hitaasti kuin haluat, mutta sille on varattu aikaa aloituspäivästä kolme kuukautta. Sen jälkeen opiskeluoikeutesi loppuu. Jos kurssi jää kesken, kurssimaksua ei palauteta. Kukin askelma vie noin viikon, tai lyhyemmäkin ajan, joten aikaa on todella  runsaasti kurssin läpiviemiseen.

Kurssin jälkeen

Voit jatkaa suoraan seuraavaan osaan, Numerologian perusteet III, Numerologia elämässä.