Numerologia elämässä – Numerologian perusteet III

44,00 

Numerologian perusteiden III-osa tuo lisää tietoa nimestä ja syntymäajasta, ja käsittelee myös muita elämässä vaikuttavia energioita ja numeroita, kuten perusasioita ihmissuhteiden numeroista.

Numerologian perusteet II -osan käyneille.

Kuvaus

Numerologian perusteet I, II ja III

Numerot ovat energiaa, mahtavia virtauksia, joita maailmankaikkeudessa on. Synnymme jokainen tarkkaan valitussa kosmisessa virtauksessa, huolellisesti suunniteltuna ajankohtana, toteuttamaan kukin omaa sielunsuunnitelmaamme. Numerologia kertoo meille numeroiden energian avulla omasta itsestämme, läheisistä, sielunsuunnitelmasta, asuinpaikasta, työstä, terveydestä ja monista muista asioista.

Numerologian perusteet -kurssi on jaettu kolmeen osaan, jotka jokainen on jaettu pienempiin askelmiin. Kahdessa ensimmäisessä osassa opit ymmärtämään yhden ison osa-alueen numerologiasta, ja kolmannessa opit yhdistelemään niiden antamia tietoja ja ymmärtämään muita elämäsi numeroita.

Saat tietoa numeroiden energioista ja miten niitä voi käyttää, sekä vinkkejä miten voit muuttaa omaa elämääsi numeroiden avulla.  Kolmannen osan käytyäsi osaat jo halutessasi tehdä numerologisia peruskarttoja. Sen jälkeen voit myös jatkaa syventäviä opintoja, joissa opit lisää eri numerologiasta, pyhästä geometriasta ja energiasta sekä miten voit auttaa muita numerologian avulla.

Numerologia elämässä

Numerologian perusteet III

Nimeen ja syntymäaikaan on koodattu paljon asioita. Sielumme suunnittelee jo ennen inkarnoitumista ajallisia syklejä, joiden energiassa kuljemme jonkun matkaa, ja nimemme ja syntymäaikamme avulla tiedämme energian, opit ja mahdollisuudet, joita noihin ajanjaksoihin sisältyy. Ajalliset energiat voivat olla oppiläksyjä, haihtuvia pilvenhattaroita tai myrskyjä, tai mahtavia mahdollisuuksia, jotka auttavat meitä korkeampiin värähtelyihin ja tuovat iloa ja täyttymystä.

Numerologian perusteiden III-osa tuo lisää tietoa nimestä ja syntymäajasta, ja käsittelee myös muita elämässä vaikuttavia energioita ja numeroita, kuten perusasioita ihmissuhteiden numeroista.

Opit ymmärtämään elämässäsi vallitsevat laajemmat energiavirtaukset, jotka tuovat oppiläksyjä tai mahdollisuuksia. Voit käyttää numeroiden energiaa hyväksesi muuttaaksesi vaikkapa kotisi tai työpaikkasi energian sinulle sopivammaksi tai tuomaan enemmän runsautta tai rakkautta. Opit ymmärtämään ihmissuhteita numeroiden valossa, ja tiedät, miksi joidenkin kanssa sujuu hyvin, ja toisten kanssa yhteisymmärrys vaatii vähän enemmän. Opit parisuhdenumerologiaa ja laskemaan parhaita ajankohtia tärkeille tapahtumille.

Käytäntöä

Kurssi on jaettu neljään askelmaan, joissa opit aiheesta vähitellen yhä enemmän Saat kurssimateriaalin kirjallisena (pdf-tiedostoina)  ja videolla, askelma kerrallaan. Voit tallentaa sen itsellesi, jolloin se on myöhemminkin käytössäsi.

Askelmiin kuuluu tehtäviä, joiden suorittamisen jälkeen avautuu seuraava askelma. Tehtävät eivät vaadi mitään muuta kuin normaalia yhteenlaskua ja materiaalin läpikäyntiä, mutta kun olet suorittanut ne, tiedät varmasti ymmärtäväsi asian ja voit siirtyä luottavaisesti eteenpäin. Halutessasi saat henkilökohtaista ohjausta.

Voit aloittaa tämän osan, kun olet käynyt Numerologian perusteet II-osan. Voit käydä kurssia niin nopeasti tai hitaasti kuin haluat, mutta sille on varattu aikaa kolme kuukautta. Sen jälkeen opiskeluoikeutesi loppuu. Jos kurssi jää kesken, kurssimaksua ei palauteta. Kukin askelma vie noin viikon, tai lyhyemmäkin ajan, joten aikaa on todella  runsaasti kurssin läpiviemiseen.

Kurssin jälkeen

Numerologian syventävät opinnot alkavat vuonna 2019.