Lohikäärmekoulu II

Lohikäärmeet kuuluvat enkelimaailmaan, ja ovat kumppaneitamme ja ystäviämme matkalla uuteen kultaiseen aikaan. Lohikäärmeitä on monenlaisia, tulilohikäärmeistä ja muista elementaalilohikäärmeistä mahtavan korkeavärähteisiin valaistumista ja kosmisia energioita tuoviin.

II-osa lohikäärmekoulua vie syvemmälle korkeavärähteisten lohikäärmeiden maailmaan. Tutustut uusiin lohikäärmeisiin ja opit työskentelemään niiden kanssa itsesi, muiden ja koko planeetan hyväksi.

Tämä kurssi on voimakkaasti omaa energiaa puhdistava ja muuntava, ja voit aktivoida Kultaisen Atlantiksen lahjojasi, parantaa ihmissuhteita, puhdistaa ihan mitä haluat tai nopeuttaa omaa ylösnousemustietäsi – kaikkea tätä ja paljon muuta tehdään tällä kurssilla ihanien, mahtavien lohikäärmeiden kanssa.

Huom! Jos olet käynyt lohikäärmekoulun, joka pyöri muutamaan otteeseen viime vuonna ennen 17. koulua, ota yhteyttä sähköpostilla – saat pienen alennuksen tämän kurssin hinnasta, sillä luennoista osa pohjautuu silloiseen aineistoon – ne on kuitenkin uudistettu, ja visualisaatiot ovat kaikki upouusia, korkeammassa värähtelyssä ja suurin osa aineistoa on aivan uutta muutenkin:).

Tämä sisältö on vain 17. koulun jäsenille. Liity jäseneksi tai kirjaudu sisään jos olet jo jäsen.