Kultaisen Atlantiksen tähtikoulu, Venus II

22,00 

Venus II kurssi tuo syventävää tietoa ja vahvempia yhteyksiä Kosmiseen sydämeen. Kurssi edellyttää Venus I -kurssin käymistä ensin.

Kurssi alkaa aikaisintaan 20.9. Ilmoittautuminen on avoinna nyt, ja aina 24.9 asti. Voit käydä kurssia tietysti aivan omaan tahtiisi.

Lue lisää alempaa.

Kuvaus

Venus tuo rakkautta suoraan Alkulähteestä tätä universumia varten. Venus on universumin sydänchakra, ja jokainen, jonka sydän värähtelee viidennessä ulottuvuudessa, voi tuoda korkeaa rakkaudellista energiaa sieltä suoraan sydämeensä.

Korkeammassa värähtelyssä parantaminen ja luomistyöskentely tapahtuvat rakkauden kautta. Avoin sydän, jonka kautta rakkaus virtaa, toimii yhteistyössä kaikkien muiden chakrojen kanssa, ja lisäksi mahdollistaa rakastavat yhteydet kaikkiin eläviin olentoihin.

Monet ylösnousseista mestareista, jotka työskentelevät kanssamme, ovat kotoisin Venukselta, kuten Jeesus, Sanat Kumara, Maria Magdaleena ja Lady Nada.

Venus II

Venus I -kurssin käyneille.

Venus on ollut auttamassa Maata sen synnystä asti. Monet Venuksen mestareista ovat eläneet Maassa, ja korkeimmat heistä ovat olleet osana planeetan henkistä hierarkiaa, ohjaten meitä eteenpäin korkeampaan värähtelyyn.

Videoluento antaa syventävää tietoa Venuksesta ja siihen liittyvistä asioista.

Visualisaatiossa yhdistät Kosmisen rakkauden mahtavan energian koko sielunmatkaasi ja tämän inkarnaation korkeimpaan potentiaaliin. Korkeammissa värähtelyissä aikaa ei ole, ja kaikki, mitä teet, vaikuttaa juuri nyt.

Toinen visualisaatio tuo yhteyden Venukselta kotoisin oleviin mahtaviin mestareihin, jotta saat heiltä opastusta herättääksesi käyttöösi vielä odottavat taidot ja viisauden sielun matkaltasi.

Tehtävien avulla opit ymmärtämään kosmisen rakkauden energiaa ja miten voit tuoda sitä itsellesi ja kauttasi muille yhä enemmän.

Kurssi on etäkurssi.

Kurssin sisältö

  • videoluento
  • työkirja/tehtäviä pdf-tiedostona
  • 2 visualisaatiota mp3-tiedostona

Kurssin aloitettuasi saat käyttöösi koko kurssiaineiston, ja ehdotuksen missä järjestyksessä ja miten voit sitä hyödyntää.

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu

Kurssin voi aloittaa aikaisintaan 20.9. Voit käydä kurssia omaan tahtiin, mutta ilmoittautuminen sulkeutuu 24.9., jonka jälkeen kurssia ei voi enää hankkia.

Kultaisen Atlantiksen tähtikoulu

Tähtikoulu on tutustumismatka tämän universumin planeettoihin, tähtiin, tähdistöihin ja tähtiportteihin, niiden energiaan, apuun, jota saamme, sekä niiden enkeleihin, mestareihin ja lohikäärmeisiin. Lue lisää Tähtikoulusta >>