Kultaisen Atlantiksen tähtikoulu, Sirius I

22,00 

Sirius on rajattomien mahdollisuuksien, upean tiedon ja korkeavärähteisen parantamisen rakkaudellinen keskus. Siriuksen tähtiauttajat opastavat meitä uuteen kultaiseen aikaan hyvin monilla tavoilla, ja monille sen energia on hyvin läheinen.

Kurssilla aktivoit yhteytesi Siriukseen ja Lakumayhin, sen ylösnousseeseen osaan, joka on mm. yksisarvisten koti.

Kurssi on aloitettavissa aikaisintaan 30.9, jolloin saat ohjeet sähköpostiin ja pääset aloittamaan. Ilmoittautuminen on avoinna 4.10 asti.

Kuvaus

Sirius on edelläkävijä ja auttaja uuteen henkiseen teknologiaan, parantamiseen, monenlaiseen tietoon ja lukemattomiin taitoihin sekä puhtaaseen, varauksettomaan rakkauteen. Siriuksen ylösnoussut aspekti Lakumay on tämän universumin sakraalichakra, jonka avulla voimme kehittää omaa chakraamme toimimaan korkeammassa värähtelyssä ja nostamaan kaikki ihmissuhteemme varauksettomaan rakkauteen.

Siriuksella säilytettään Kristusvaloa sen korkeimmassa värähtelyssä, ja voimme yhdistyä sen viisauteen, parantavaan, kohottavaan energiaa ja rajattomaan rakkauteen Siriuksen enkeleiden ja Kristusvalon lohikäärmeiden avulla.

Siriuksella on valtavia valon oppilaitoksia, ja sen lohikäärmeet saattavat sinne opiskelijoita kaikkialta universumista. Siriuksella voi saada tietoa ja ymmärrystä mm. kristalleista, pyhästä geometriasta, parantamisesta ja korkeavärähteisestä teknologiasta.

Sirius I

Saat tietoa Siriuksesta videoluentona ja yhteenvedon aiheesta pdf:nä. Harjoituksien avulla aktivoit Siriuksen energian käyttöösi monin tavoin, esimerkiksi tuomalla itsellesi parannusta ja soveltamalla henkisiä lakeja kohentaaksesi elämääsi.

Visualisaatiossa luot yhteyden Siriukseen ja sen ylösnousseeseen aspektiin Lakumayhin. Tapaat Siriuksen enkeleitä ja mestareita sekä yksisarvisia, ja voit aina kääntyä heidän puoleensa, kun haluat tietoa tai apua.

Toisessa visualisaatiossa Siriuksen enkelit ja Kristusvalon lohikäärmeet yhdistävät sinut Siriuksen Kristusvalon altaan energiaan, ja saat sitä itsellesi siinä värähtelyssä mihin olet valmis. Samalla chakrajärjestelmäsi puhdistuu, tasapainottuu ja nostaa värähtelyään lisäten rakkautta elämääsi. Kristusvalo jää auraasi pitämään energiasi korkeana mahdollisimman pitkään, ja yhdistämään sinut rakkauteen ja suojelevaan energiaan.

Kurssi on etäkurssi.

Kurssin sisältö

  • videoluento
  • pdf-luento ja harjoituksia
  • 2 visualisaatiota mp3-tiedostona

Kurssin aloitettuasi saat videoluennon, ensimmäisen visualisaation ja harjoituksia. Kolmantena päivänä aloituksesta aukeaa toinen visualisaatio ja saat lisää vinkkejä miten energiaa voit hyödyntää omassa elämässäsi. Kaiken aineiston voit tallettaa halutessasi itsellesi.

Kurssin jälkeen voit aloittaa Sirius II -kurssin, joka avaa omia lahjojasi ja mahtavaa energiaa vielä pidemmälle.

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu.

Kurssi alkaa aikaisintaan 30.9. Ilmoittautua voi aina 4.10 asti, jonka jälkeen kurssia ei voi enää hankkia. Voit käydä kurssia tietysti aivan omaan tahtiin.

Kultaisen Atlantiksen tähtikoulu

Tähtikoulu on tutustumismatka tämän universumin planeettoihin, tähtiin, tähdistöihin ja tähtiportteihin, niiden energiaan, apuun, jota saamme, sekä niiden enkeleihin, mestareihin ja lohikäärmeisiin. Lue lisää Tähtikoulusta >>