Kultaisen Atlantiksen tähtikoulu, Maa II

Vuosi 2020 on käytännöllisen mestaruuden vuosi, ja Maa II kurssi tuo syventävää tietoa mahdollisuuksista sekä työkaluja ja energiaa uuden luomiseen. Kurssi edellyttää Maa I -kurssin käymistä ensin.

Lue lisää alempaa.

Kuvaus

Maa on kotimme tässä inkarnaatiossa. Se on myös planeetta, jolla on omat lahjansa annettavanaan heille, ketkä ne hyväksyvät. Maan energia tulee meille maadoittumisen myötä, mutta voimme olla myös muuten yhteydessä Maan rakkauteen ja korkeavärähteiseen energiaan.

Olemme joka ikinen tehneet sielun tasolla valinnan tulla tälle planeetalle, ja jokaisella on lahjansa, oppiläksynsä ja oma energiansa, joilla on merkitystä myös Maalle. Elämme parhaillaan muutosvuosia matkallemme kohti uutta kultaista aikaa, ja kaikille on annettu mahdollisuus nostaa värähtelyään ja elää korkeammassa energiassa ihan käytännössä.

Maan asukkaana olemme jokainen oikeutettuja runsauteen, rakkauteen, valoon, iloon ja hyvinvointiin. Maa ja sen monet valo-olennot, enkelit, lohikäärmeet ja mestarit ovat jokaisen planeetalla asuvan tukijoukkona, jos niin valitsemme.

Maa II

Maa I -kurssin käyneille.

Maa-planeetan värähtelyn nosto kolmannesta viidenteen on asia, jota ei ole tapahtunut koskaan ennen. Meidän koko matkamme tällä planeetalla on käsittänyt monia kokeiluja, energian romahduksia ja hidasta nousua taas valoon.  Maata ja ihmisten kehitystä valvovat ja auttavat monet hyvin korkeavärähteiset valo-olennot, sillä se, mitä teemme, vaikuttaa koko universumiin.

Videoluento antaa syventävää tietoa Maan kultaisten aikojen perinnöstä ja uusista mahdollisuuksista.

Visualisaatiossa Kultaisen Atlantiksen Sisäisen auringon temppelissä avaudut lordi Voosloon avulla sielusi alkuperäisen kodin energialle ja siirrät sen tähän päivään yhdessä Kultaisen Atlantiksen energian kanssa. Serapis Bey auttaa ankkuroimaan energiat käyttöösi.

Toinen visualisaatio on työskentelyvisualisaatio, jossa arkkienkeli Metatronin ja ilmentämisen mestareiden lohikäärmeiden kanssa luot tietoisesti uutta kultaista aikaa itseäsi ja muita varten sekä nopeutat omaa ylösnousemuspolkuasi. Visualisaation uutta luova ja värähtelyä kohottava energia alkaa automaattisesti ohjata elämääsi valitsemaasi suuntaan.

Tehtävät auttavat maadoittamaan energiat ja ymmärtämään niiden vaikutuksen arjessa.

Kurssi on etäkurssi.

Kurssin sisältö

  • videoluento
  • työkirja/tehtäviä pdf-tiedostona
  • 2 visualisaatiota mp3-tiedostona

Kurssin aloitettuasi saat käyttöösi koko kurssiaineiston, ja ehdotuksen missä järjestyksessä ja miten voit sitä hyödyntää.

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu

Kurssin voi aloittaa heti. Voit käydä kurssia omaan tahtiin, mutta ilmoittautuminen sulkeutuu 20.1.2020., jonka jälkeen kurssia ei voi enää hankkia.

Kultaisen Atlantiksen tähtikoulu

Tähtikoulu on tutustumismatka tämän universumin planeettoihin, tähtiin, tähdistöihin ja tähtiportteihin, niiden energiaan, apuun, jota saamme, sekä niiden enkeleihin, mestareihin ja lohikäärmeisiin. Lue lisää Tähtikoulusta >>