Kultaisen Atlantiksen tähtikoulu, Lyyra ja Lyyran tähtiportti II

22,00 

Lyyran energia auttaa meitä vapautumaan vanhoista malleista, jotta voimme vapaasti elää korkeissa värähtelyissä ja toteuttaa korkeinta sielunsuunnitelmaamme. Lyyran tähtiportin kautta virtaava valo nopeuttaa ja auttaa kehojemme uudistumisessa, jotta voimme omaksua ja säteillä enemmän valoa.

Lyyra ja Lyyran tähtiportti I -kurssin käyneille.

Kurssi alkaa aikaisintaan 7.12. Ilmoittautuminen on avoinna nyt, ja aina 13.12 asti.

Lue lisää alempaa.

Kuvaus

Lyyra on tähdistö, johon kuuluu taivaamme toiseksi kirkkain tähti Vega. Lyyran tähdistö on hyvin pitkälle kehittynyt teknologisesti ja ennen kaikkea henkisesti. Sen energia säteilee rakkautta ja tukea hyvin laajalle. Lyyralaiset arvostavat vapautta suuresti, ja he auttavat myös meitä vapautumaan vanhoista malleista, antamaan menneet anteeksi ja kulkemaan vapaasti omaa sieluntietämme.

Lyyran tähdistön energiaan vaikuttaa vahvasti Lyyran tähtiportti, joka on Kristusvalon ja korkeimpien valo-olentojen portaali. Tähtiportti aukesi 2015, kun maan ja ihmiskunnan värähtely oli noussut tarpeeksi. Tämä mahdollisti samalla Kristusvalon ja korkeavärähteisempien lohikäärmeiden ja yksisarvisten päästä luoksemme sekä nosti välittömästi koko planeetan värähtelyä. Tähtiportin aukeaminen aktivoi valokehomme rakentumista yhä korkeampaan värähtelyyn.  Arkkienkeli Christiel ja Mallory tuovat energiaansa tähän maailmaan Lyyran tähtiportin kautta.

Lyyra ja Lyyran tähtiportti II

Lyyra ja Lyyran tähtiportti I -kurssin käyneille.

Tämä kurssi on valmistelua Kristusvalovirtaan, jota saamme talvipäivänseisauksen ja joulun aikaan. Videoluento tuo lisätieto Lyyran tähtiportista ja sen energioista ja valo-olennoista.

Lyyran tähtiportti sisältää Kristusvaloa 12. ulottuvuuden värähtelyssä. Valo on tätä universumia varten korkeimmassa mahdollisessa muodossa Siriuksella, 9. ulottuvuudessa, mutta jos oma värähtely on tarpeeksi korkea, siihen voi saada yhteyden myös Lyyran tähtiportissa.

Lyyran tähtiportti on avain ja pääsy myös moniin muihin korkeisiin energioihin. Sen kautta virtaa meille myös rajatonta rakkautta ja jumalallista feminiinistä energiaa. Energiat voivat hälventää unohduksen verhoja kolmannesta silmästämme, jolloin voimme muistaa ja ottaa käyttöön oman jumalallisen energiamme ja sielunpolkumme aikana keräämämme lahjat ja viisauden ja vetää puoleemme oman sieluperheemme tällä tasolla tai muuten.

Arkkienkelit Christiel ja Mallory työskentelevät kanssamme energialla, joka tulee Lyyran tähtiportin kautta. Visualisaatiossa työskentelet yhdessä heidän, Lyyran lohikäärmeiden ja yksisarvisten kanssa antaaksesi anteeksi itsellesi ja muille menneiden elämien ja tämän elämän asiat. Vapaudut kulkemaan korkeinta sieluntietäsi, ja lohikäärmeet ja yksisarviset jäävät elämääsi opastamaan sinua jatkossakin.

Toisessa visualisaatiossa vierailet lordi Voosloon luona Sisäisen Auringon temppelissä Kultaisella Atlantiksella, ja pääset sitä kautta vierailemaan myös Lyyran tähtiportin huikean korkeissa energioissa. Tapaat niitä korkeavärähteisiä valo-olentoja, jotka ovat juuri sinulle oikeita. Lyyran tähtiportin kautta kulkevat ja siellä oleilevat enkelit, lohikäärmeet, yksisarviset, ylösnousseet mestarit ja tähtiauttajat eivät välttämättä voi madaltaa energiaansa niin paljon, että pääsisivät muuten lähelle sinua, mutta tässä visualisaatiossa solmimasi yhteydet auttavat sinua olemaan heihin yhteydessä myöhemminkin.

Tehtävät auttavat tuomaan korkeita energioita omaan arkeesi, ja oivaltamaan mikä on osa korkeinta sielunsuunnitelmaasi.

Kurssi on etäkurssi.

Kurssin sisältö

  • videoluento
  • työkirja/tehtäviä pdf-tiedostona
  • 2 visualisaatiota mp3-tiedostona

Kurssin aloitettuasi saat käyttöösi koko kurssiaineiston, ja ehdotuksen missä järjestyksessä ja miten voit sitä hyödyntää.

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu

Kurssin voi aloittaa aikaisintaan 7.12. Voit ostaa kurssin, eli ilmoittautua koska vain, ja käydä kurssia omaan tahtiin, mutta ilmoittautuminen sulkeutuu 13.12., jonka jälkeen kurssia ei voi enää hankkia.

Kultaisen Atlantiksen tähtikoulu

Tähtikoulu on tutustumismatka tämän universumin planeettoihin, tähtiin, tähdistöihin ja tähtiportteihin, niiden energiaan, apuun, jota saamme, sekä niiden enkeleihin, mestareihin ja lohikäärmeisiin. Lue lisää Tähtikoulusta >>