Kultaisen Atlantiksen kristallikammio -kaukohoito

17,00 

Kultaisen Atlantiksen kristallikammiohoito on ryhmäkaukohoito, joka tapahtuu sovittuna aikana. Siinä luodaan energiatasolla ne ihanat kristalleista rakennetut kammiot, joissa muinoin Atlantiksen aikana saimme hoitoa ja joissa kehomme uudistui ja elpyi.

Hoidettava saa ympärilleen valitsemastaan kristallista rakennetun eteerisen kammion, ja puhtain, parantavin energia virtaa kristallien kautta. Kaikki kristallikammiot ovat erilaisia. Lue lisää alempaa tai nettisivuilta, jossa on myös kokemuksia hoidosta >>

Valitse haluamasi kristallikammio ja sopiva hoitoaika. Saat kuitin mukana ohjeet ja selostuksen hoidon kulusta. Saat myös hoidon jälkeen sähköpostilla tietoa siitä, mitä hoidossa tapahtui.

Huom! Muistathan tarkistaa, että nimesi näkyy tilaajana, jotta hoito tulee oikeaan osoitteeseen.

Poista

Kuvaus

Kristallit olivat olennainen osa Kultaisen Atlantiksen elämää, ja niitä käytettiin hoitamisessa monin tavoin. Yksi suosittu tapa oli mennä Parantamisen temppeliin kristallikammioihin, joissa voi hoidon ajan levätä voimakkaassa kristallien kautta tulevassa energiassa.

Eri kristalleilla on erilaisia ominaisuuksia, ja kun korkein parantava energia virtaa niiden kautta, kristallien ominaisuudet tuovat lisävaikutuksen energian laatuun.

Kultaisen Atlantiksen kristallikammiohoito on ryhmäkaukohoito, joka tapahtuu sovittuna aikana. Siinä luodaan energiatasolla ne ihanat kristalleista rakennetut kammiot, joissa saimme hoitoa ja joissa kehomme uudistui ja elpyi. Hoidettava saa ympärilleen valitsemastaan kristallista rakennetun eteerisen kammion.

Kultaisen Atlantiksen Parannustemppelin papittaret, enkelit ja lohikäärmeet avustavat hoidossa, ja arkkienkeli Rafael valvoo sen kulkua yhdessä monien muiden enkeli- ja valon olentojen kanssa. Mukana ovat tietysti myös jokaisen omat valon auttajat.

Kristallikammiot ovat kaikki hyvin erilaisia. Ne vaikuttavat eri kehoihin ja energiatasolla erilaisiin asioihin. Kaikki parannus lähtee aina energiatasolta, joten kaikki kristallikammiot myös parantavat, mutta joissakin hoidon fyysiset vaikutukset ovat selvempiä, toisissa taas vaikutus tuntuu ensin energiatasolla, laskeutuen sieltä hiljalleen fyysisempään maailmaan.

Lue lisää hoidosta ja hoitokokemuksia nettisivulta >>

Ruusukvartsikristallikammio

Ruusukvartsi tuo rakkautta ja avaa sydäntä, ja niin tapahtuu tässä kristallikammiossakin. Rakkauden energia lisääntyy koko olemuksessa.

Rakkauden lisääminen myös parantaa, joten tässä kristallikammiossa olo tuo hyvinvointia myös fyysiselle keholle. Ruusukvartsi-kristallikammiohoito uudistaa, elvyttää ja parantaa hellävaraisesti kaikkia kehoja. Uudistuminen tuo myös nuorekkuutta.

Ruusukvartsikammio hoitaa myös sisäistä lasta ja parantaa nykyisiä ja menneitä rakkaudettomuuden kolhuja sydämestä. Se hälventää esteitä ja matalampaa energiaa hellävaraisesti, niin että kaikki kehot ja chakrat voivat kukoistaa rakkaudessa ja korkeassa värähtelyssä.

Smaragdikristallikammio

Smaragdi on arkkienkeli Rafaelin kivi, ja säteilee parantavaa energiaa. Kristallikammioista tämä vaikuttaa nopeimmin ja voimakkaimmin fyysiseen kehoon. Smaragdikammiossa elvyttävä ja parantava energiavirta poistaa stressiä kaikilta tasoilta, jolloin kehon oma paranemiskyky voi toimia.

Tämä kristallikammio hälventää uupumuksen ja tuo tilalle keveän, selkeän energian ja hyvinvoinnin. Hoito virkistää, mutta stressiä poistamalla auttaa myös nukkumaan paremmin. Smaragdikammio palauttaa vähitellen kehojen käyttöön alkuperäisen jumalallisen suunnitelman terveydestä ja hyvinvoinnista.

Smaragdi vaikuttaa myös kolmanteen silmään ja selväaisteihin sekä runsauteen, joten myös näihin liittyviä asioita kohennetaan kristallikammiossa.

Vuorikristallikammio

Kirkas vuorikristalli on loistava kristalli melkein mihin tahansa. Se puhdistaa, vahvistaa ja kohottaa energiaa, tuo sitä, mitä tarvitaan ja yhdistää korkeampiin värähtelyihin.

Vuorikristallikammio toimii eniten hienojakoisemmissa kehoissa ja chakroissa. Jos fyysisessä kehossa on ongelmia, se toimii myös sillä tasolla, mutta suurin osa energiasta vaikuttaa fyysistä korkeammassa värähtelyssä. Kristallikammiossa olo puhdistaa pois matalampia energioita ja oman korkeamman tien esteitä. Vuorikristallikammiohoito myös avaa ja vahvistaa yhteyttä omaan sieluun ja monadiin sekä valon auttajiin.

Vuorikristalli on puhdas, kirkas kristalli ja palauttaa ja paljastaa totuuden. Kristallikammiossa voi ymmärtää asioiden syvemmän merkityksen ja vahvemmin omaa polkuaan. Vuorikristallin puhdista energia tuo selkeyden, jossa totuus ja rakkaus voivat kukoistaa. Tässä hoidossa on mukana myös yksisarvisia, jotka työskentelevät sielun tasolla.

Sininen seleniitti –kristallikammio

Sininen seleniitti –kristallikammio tuo hyvin korkeavärähteistä energiaa. Se hälventää mielen hälinää ja tuo esiin selkeyttä ja kirkasta ymmärrystä. Sininen seleniitti tasapainottaa energioita kaikilla tasoilla, ja purkaa pois mielen rakenteita ja uskomuksia, jotka estävät elämästä korkeavärähteistä elämää.

Sininen seleniitti irrottaa pois tukoksia, joilla olemme tukkineet selväaistejamme joko lapsuudessa opittujen mallien tai menneiden elämien vuoksi. Kristallikammion energia vahvistaa selvätietoisuutta, mikä on uuden, korkean energian tapa aistia energioita, sekä avaa enemmän käyttöön menneiden elämien lahjoja.

Lisätiedot

Kristallikammio

Ruusukvartsikristallikammio 19.11 klo 18, Smaragdikristallikammio 26.11. klo 18