Enkelivalmennus: Runsaus, etänä

33,00 

Enkelivalmennus: Runsaus

Etäkurssi 21 päivää – Runsausvalmennus on aloitettavissa joustavasti omaan tahtiin ajalla  6.9.2018 mennessä. Sen jälkeen se poistuu valikoimista.

Enkelivalmennus on juuri sitä mitä nimi sanoo, enkelit ovat koutseja, jotka kannustavat, auttavat korjaamaan sen, mikä ei toimi ja tukevat uuden ja paremman tuomisessa elämään. Enkelivalmennuksessa on aiheita, joihin keskitytään koko valmennuksen ajan.

Runsausvalmennus enkeleiden kanssa keskittyy runsauteen, sen oikeaan ymmärtämiseen, muutokseen uskomuksissa ja oman elämän luomisessa.  Runsaus on korkeaa energiaa, se kuuluu kaikille ja on mahdollista jokaiselle. Runsaus on elämän hyvinvointia ja elämästä nauttimista, se on paljon muutakin kuin rahaa – mutta se on myös rahaa, johon monella on vääristynyt suhde.

Kukaan ei voi nostaa värähtelyään korkealle ottamatta vastaan runsautta, sen kaventaminen tai väärä suhtautuminen pitävät oman energian jumissa matalammissa värähtelyissä.

17.koulun jäsenille 22 e

 

Haluatko alennuksen? Liity 17. koulun jäseneksi tai kirjaudu sisään jos olet jo jäsen.

Kuvaus

Enkelivalmennus: Runsaus

Enkelivalmennus on juuri sitä mitä nimi sanoo, enkelit ovat koutseja, jotka kannustavat, auttavat korjaamaan sen, mikä ei toimi ja tukevat uuden ja paremman tuomisessa elämään.

Runsausvalmennus enkeleiden kanssa keskittyy runsauteen, sen oikeaan ymmärtämiseen, muutokseen uskomuksissa ja oman elämän luomisessa. Runsaus on korkeaa energiaa, se kuuluu kaikille ja on mahdollista jokaiselle. Runsaus on elämän hyvinvointia ja elämästä nauttimista, se on paljon muutakin kuin rahaa – mutta se on myös rahaa, johon monella on vääristynyt suhde. Kukaan ei voi nostaa värähtelyään korkealle ottamatta vastaan runsautta, sen kaventaminen tai väärä suhtautuminen pitävät oman energian jumissa matalammissa värähtelyissä.

Kurssin aiheina ovat mm. esteiden poisto runsauden tieltä, oman runsauskäsityksen laajentaminen, runsauden virran esteetön kulku sekä antamisessa että saamisessa, runsauden enkelien kanssa toimiminen ja luomistyöskentely. Runsaus on monia asioita, ja puhumme ilosta, hyvinvoinnista, rakkaudesta, sielunsuunnitelmasta, karmasta ja myös rahasta.

Runsauden arkkienkeli Rafael tukee kaikkia osallistujia tällä kurssilla. Arkkienkeli Gabriel auttaa jokaista pysyvään runsaustietoisuuteen ja teemme työtä myös monien muiden valo-olentojen sekä enkelimaailmaan kuuluvien lohikäärmeiden kanssa.

Kurssi on etäkurssi. Saat 7 videota ja 7 mp3-tiedostoa, aina joka kolmas päivä. 7 on enkelien luku, ja tällä tavalla kurssi kestää 21 päivää, joka on aika, jolloin uusi voi juurtua elämään.

Videoissa on asiaa runsaudesta ja siihen liittyvistä asioista. Ne ovat n. 10 minuuttia, yli tai alle, jotta ehtisit katsoa jokaisen helposti. Jokaiseen videoon liittyy myös yksi tai useampia pieniä tehtäviä, jotka on tarkoitus tehdä välipäivinä. Näin omaksut käytäntöön asiat, josta puhuttiin. Tätä kaikkea tukevat aiheeseen liittyvät visualisaatiot, jotka ovat erillisinä mp3-tiedostoina. Kaiken voit tietysti tallentaa itselle myöhempää käyttöä varten.

Voit käyttää kurssiin aikaa ihan niin paljon kuin haluat. Haluat ehkä viipyä pidempään jonkun osa-alueen kanssa, ja se sopii oikein hyvin, tai käydä koko kurssin kerralla, ja sitten palata siihen mikä kiinnosti, valinta on sinun.

Kurssin rakenne

Kurssi on etäkurssi. Se kestää 21 päivää. Joka kolmas päivä saat luentovideon, sähköpostissa olevan pienen tehtävän/tehtävät ja visualisaation mp3-tiedostona. Kaiken voit tallettaa itselle myöhempää käyttöä varten.

Hinta

Kurssin hinta on 33 e/17. koulun jäsenille 22 e.

Ilmoittautuminen/osallistuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu. Ensimmäinen kurssiposti tulee antamaasi sähköpostiosoitteeseen muutaman tunnin päästä tai viimeistään seuraavana päivänä siitä, kun maksat kurssimaksun. Kurssi poistuu 6.9, sen jälkeen sitä ei ole mahdollista aloittaa, mutta tietysti jo aloittaneet käyvät kurssin loppuun asti.