Enkelivalmennus: Rakkaus, etänä

33,00 

Enkelivalmennus: Rakkaus

Etäkurssi aloitettavissa , 21 päivää – Rakkausvalmennus on aloitettavissa joustavasti omaan tahtiin 4.9.2018 mennessä. Sen jälkeen se poistuu valikoimista.

Enkelivalmennus on juuri sitä mitä nimi sanoo, enkelit ovat koutseja, jotka kannustavat, auttavat korjaamaan sen, mikä ei toimi ja tukevat uuden ja paremman tuomisessa elämään. Enkelivalmennuksessa on aiheita, joihin keskitytään koko valmennuksen ajan.

Rakkausvalmennus enkeleiden kanssa keskittyy rakkauteen ja sen osa-alueisiin. Rakkaus on suurin voima maailmassa, ja kun pääsemme yli riippuvuudesta, rajallisesta ja ehdollisesta rakkaudesta, muutamme elämäämme ja lopulta koko maailman.

Kurssin aiheina ovat sydänchakra ja sen kaikki 33 terälehteä, romanttinen rakkaus, itsen rakastaminen ja rajaton rakkaus. Rakkaudella on monia puolia, ja se vaikuttaa moneen asiaan, oikeastaan aivan kaikkeen elämässämme. Kun rakkaus elämässä lisääntyy, hankalammat puolet joutuvat automaattisesti väistymään.

17.koulun jäsenille 22 e

 

Haluatko alennuksen? Liity 17. koulun jäseneksi tai kirjaudu sisään jos olet jo jäsen.

Kuvaus

Enkelivalmennus: Rakkaus

Enkelivalmennus on juuri sitä mitä nimi sanoo, enkelit ovat koutseja, jotka kannustavat, auttavat korjaamaan sen, mikä ei toimi ja tukevat uuden ja paremman tuomisessa elämään.

Rakkausvalmennus enkeleiden kanssa keskittyy rakkauteen ja sen osa-alueisiin. Rakkaus on suurin voima maailmassa, ja kun pääsemme yli riippuvuudesta, rajallisesta ja ehdollisesta rakkaudesta, muutamme elämäämme ja lopulta koko maailman.

Kurssin aiheina ovat sydänchakra ja sen kaikki 33 terälehteä, romanttinen rakkaus, itsen rakastaminen ja rajaton rakkaus. Rakkaudella on monia puolia, ja se vaikuttaa moneen asiaan, oikeastaan aivan kaikkeen elämässämme. Kun rakkaus elämässä lisääntyy, hankalammat puolet joutuvat väistymään.

Arkkienkeli Samuel on rakkauden arkkienkeli, ja hän valvoo ja tukee tätä kurssia. Mukana on myös muita arkkienkeleitä ja tietysti rakkauden enkelit. Lisäksi ihanat monenlaiset vaaleanpunaiset lohikäärmeet auttavat sinua tällä matkalla, kun lisäät rakkautta elämääsi itseäsi varten, ihmissuhteisiisi ja säteilemään aina universumiin asti. Lohikäärmeet tuovat lisäksi iloa ja vauhtia kaikille osallisille.

Kurssi on etäkurssi. Saat 7 videota ja 7 mp3-tiedostoa , aina joka kolmas päivä. 7 on enkelien luku, ja tällä tavalla kurssi kestää 21 päivää, joka on aika, jolloin uusi voi juurtua elämään.

Videoissa on asiaa rakkaudesta, mietittäväksi ja oivalluksia tuomaan. Ne ovat n. 10 minuuttia, yli tai alle, jotta ehtisit katsoa jokaisen – eikä mielenkiinto ehdi herpaantua:). Jokaiseen videoon liittyy myös helppoja tehtäviä, jotka on tarkoitus tehdä välipäivinä. Näin omaksut käytäntöön asiat, josta puhuttiin ja josta on myös visualisaatio. Kaiken voit tietysti tallentaa itselle myöhempää käyttöä varten.

Visualisaatiot ovat erillisinä mp3-tiedostoina, ihan kurssilaisten pyynnöstä. Ne ovat erikseen siksi, että sinun ei tarvitse myöhemmin kelata koko videota löytääksesi visualisaation alkamiskohdan, ja myös siksi, että ne on helpompi tallettaa itselle myöhempää käyttöä varten.

Voit käyttää kurssiin aikaa ihan niin paljon kuin haluat. Haluat ehkä viipyä pidempään jonkun osa-alueen kanssa, ja se sopii oikein hyvin, tai käydä koko kurssin kerralla, ja sitten palata siihen mikä kiinnosti.

Kurssin rakenne

Kurssi on etäkurssi. Se kestää 21 päivää. Joka kolmas päivä saat luentovideon, sähköpostissa olevan pienen tehtävän ja visualisaation mp3-tiedostona. Kaiken voit tietysti tallettaa itselle myöhempää käyttöä varten.

Hinta

Kurssin hinta on 33 e/17. koulun jäsenille 22 e.

Ilmoittautuminen/osallistuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu. Ensimmäinen kurssiposti tulee antamaasi sähköpostiosoitteeseen muutaman tunnin kuluttua tai viimeistään seuraavana päivänä kurssimaksun maksamisen jälkeen. Kurssi poistuu 4.9, sen jälkeen sitä ei ole mahdollista aloittaa, mutta tietysti jo aloittaneet käyvät kurssin loppuun asti.