Energia Maan vuodessa 2020

13,00 24,00 

Energiaa ja sen kanssa työskentelyä, koko vuoden. Mukaan voi tulla koska vain.

Olemme mahtavassa energiavuodessa, joka tulee muuttamaan suurin piirtein kaiken. Muutos alkaa aina ensin energiatasolta, mutta 2020 tulee tuomaan sen myös käytäntöön.

Lue lisää alempaa

Poista

Kuvaus

Energia Maan vuodessa 2020

Mitä lähemmäs uusi kultainen aika tulee, sitä voimakkaampi on energioiden muutos. Maan ja ihmiskunnan värähtelyn nousua vauhditetaan planeetalle virtaavilla energioilla. Voimakkaita energiakohtia on vuoden mittaan monia, ja ne kaikki auttavat meitä omaksumaan ja elämään todeksi korkeampaa värähtelyä.

Energia Maan vuodessa –kurssi keskittyy kulloinkin meneillään oleviin energioihin. Apuna energian omaksumisessa ovat valon enkelit, ylösnousseet mestarit, planeettojen, kuun ja keskusauringon lohikäärmeet ja enkelit ja tietysti arkkienkeli Metatron valvoo koko kurssia, aivan kuten jokaisen ylösnousemustietä.

Saat infoa ja vinkkejä, tehtäviä ja visualisaatioita, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja hyödyntämään vaihtuvia energioita ja olemaan käytännössä yhä enemmän se mestari, joka jo energiatasolla olet.

Kurssi toimii sähköpostilla. Saat joka kuukauden 13. päivä kurssikirjeen, jossa on asiaa ajankohtaisista energioista videolla tai joskus tekstinä. Energiasta riippuen saat tehtäviä, viestejä valon maailmasta tai visualisaation, joiden avulla voit omaksua energian omaan elämääsi helpommin kuin ehkä muuten.

Energia alkaa muodostua mahtavalla voimalla heti vuoden alusta. Tammikuussa henkisen kurinalaisuuden planeetta Saturnus sekä syvällistä muutosta tuova Pluto luovat yhdessä pakottavan muutoksen energian, jolla rakennamme uutta kultaista aikaa. Kiinalainen uusi vuosi tammikuun lopussa lisää kehiin metallirotan energian, joka on aina esiintyessään luonut maailmaa mullistavia tapahtumia. Ja tämä on vasta alkua mahtavalle vuodelle…

Kurssin sisältö

  • Kurssikirje sähköpostilla joka kuun 13. päivä yhteensä syyskuusta alkaneille 5 kertaa (joulukuussa tulee siis kaksi, 13. päivä sekä heti joulun jälkeen, kun seuraavan vuoden energia alkaa muodostua)
  • Tietoa ajankohtaisista energioista videolla, mahdollisesti joskus tekstinä
  • Harjoituksia, kanavointeja, visualisaatioita mp3-tiedostona tai joskus tekstinä sekä muita vinkkejä, vaihdellen kuukausittain ajankohtaisen energian mukaan

Kurssin käytäntö ja hinnat

Voit maksaa kurssin kerran kuussa, puolivuosittain tai koko loppuvuoden kerralla

Huomaa, että kurssikirje tulee joka kuukauden 13. päivä. Kuukauden 12. päivä tehdyt ilmoittautumiset/kurssimaksut ehtivät siis ajoissa saadaksesi saman kuukauden kurssikirjeen.

Kurssi alkaa ilmoittautumista seuraavana 13. päivänä, jolloin saat ensimmäisen kurssipostin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

PS. 13 on mestaruuden luku, siksi se toistuu tässä kurssissa niin monessa kohdassa.

Lisätiedot

Vaihtoehdot

Kuukausimaksu 13 e, Maksu 2 kk (3 kurssikirjettä) 24 e