Diana Cooper School of White Light – Perusta

88,00 

Perusta 1 pv kurssi, 14.9

Planeettamme Maa on nostamassa värähtelyään, jotta kaikki voisimme elää korkeammassa rakkauden, viisauden, yhteistyön ja rauhan värähtelyssä. Jokainen meistä on omalla ylösnousemustiellään, ja valon auttajamme tukevat meitä siinä.

Kun olet jo aloittanut oman henkisen tiesi ja olet tietoinen valon maailmasta, Perusta-kurssi tarjoaa sinulle tietoa ja kokemusta jatkaa omaa tietäsi turvallisesti ja tasapainoisesti.

Perusta on ensimmäinen askel kaikkiin Diana Cooper School of White Light -koulutuksiin. Turussa voit jatkaa Kohti vuotta 2032 -koulutukseen 15-16.9, tai myöhemmin enkeleiden kanssa Enkelit Oma kehitys -kurssilla toisten masteropettajien kanssa. Kurssikuvaus alla.

Lisätietoja Diana Cooper School of White Light -koulutuksista on seitsemastoista.com-sivuilla >>.

Kuvaus

Perusta 14.9

Diana Cooper School of White Light/ent. Foundation on avannut koulutuksensa ensimmäiset osat kaikille kiinnostuneille. Koulututamme edelleen opettajia, ja myös tulevat opettajat käyvät samat askeleet. Lisätietoa koulutuksista on seitsemastoista.com-sivuilla >>.

Perusta on ensimmäinen askel kaikkiin Diana Cooper School of White LIght -koulutuksiin. Se käydään vain kerran.

Kurssista

Planeettamme Maa on nostamassa värähtelyään, jotta kaikki voisimme elää korkeammassa rakkauden, viisauden, yhteistyön ja rauhan värähtelyssä. Jokainen meistä on omalla ylösnousemustiellään, ja valon auttajamme tukevat meitä siinä.

Kun olet jo aloittanut oman henkisen tiesi ja olet tietoinen valon maailmasta, Perusta-kurssi tarjoaa sinulle tietoa ja kokemusta jatkaa omaa tietäsi turvallisesti ja tasapainoisesti. Kurssi on kuten nimensä, se antaa vakaan perustan, tietoja ja käytännön tapoja, joiden avulla voit kulkea eteenpäin omana itsenäsi ja värähtelysi voi nousta ja pysyä korkeana jatkuvasti.

  • Saat tietoa ja harjoitusta huolehtia omasta maadoituksesta ja suojauksista ja ymmärrät niiden muutoksen.
  • Opit tapoja puhdistaa tarvittaessa oma tai kotisi energia.
  • Oma suojelusenkelisi on lähin auttajasi ja kanssakulkijasi kaikkien elämiesi ajan. Kurssilla otat enkelisi vahvemmin vierellesi, opastamaan ja auttamaan, jotta kulkisit omaa tietäsi parhaimmalla mahdollisella tavalla.
  • Kaikilla tällä planeetalla on jo 12 korkeavärähteistä chakraa valmiina aktivoitavaksi. Saat tietoa näistä chakroista 5. ulottuvuudessa sekä chakraharjoituksia, joiden avulla voit tasapainoisesti ja turvallisesti kehittää omien chakrojesi värähtelyä. Se vaikuttaa positiivisesti kaikkiin elämäsi alueisiin.
  • Saat kattavan manuaalin tietoa, harjoituksia ja visualisaatioita, joiden avulla on hyvä jatkaa omaa henkistä tietään.

Aiheet tarkemmin >>

Aika ja paikka: pe 14.9 klo 10-17. Kurssipaikka on hoitola Lumikristalli Turussa.

Hinta: 88 e, sis. alvn ja kattavan kurssimateriaalin sekä kahvin/teen

Kurssille ilmoittaudutaan 17. kaupan kautta maksamalla kurssimaksu. Osallistujamäärä on rajoitettu – niin kauan kuin Lisää ostoskoriin -painike on näkyvillä, kurssilla on tilaa.

Jokainen ilmoittautuja saa lisätietoja lähempänä kurssia antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Jos siis varaat paikan muillekin kuin itsellesi, laita Kassa-sivulla lisätietoihin muiden osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet, kiitos.

Lisätiedot ulla at seitsemastoista.com, 040 417 6782