Atlantiksen 22 temppeliä

22,00 

Atlantiksen 22 temppeliä

Ryhmätehtävä/kurssi Luomistyöskentelyhaasteeseen osallistujille

KultaIsella Atlantiksella oli 12 päätemppeliä, ja 13. Poseidonin temppeli. Näiden lisäksi siellä oli lukemattomia muita temppeleitä, sillä atlantislaiset perustivat temppelin suurin piirtein kaikelle, mistä voi olla kiitollinen. Tuulen temppeli oli ylhäällä vuorilla, Luomisen säteillä oli temppeli lähellä Poseidonin temppeliä, ja monia muita ihania, korkeavärähteisiä temppeleitä oli joka puolella Kultaisen Atlantiksen saariryhmää.

Tällä kurssilla käymme 22 temppelissä. Osa kuuluu 12 isoon temppeliin, osa on muita, vähemmän tunnettuja. Kaikissa on kuitenkin Kultaisen Atlantiksen korkea värähtely.

Temppeleissä käynti tapahtuu samalla tavalla kuin Luomistyöskentelyhaasteessa, saat tehtävän, visualisaation, jossa vierailet temppelissä ja saat yhteyden sen energiaan. Tähän voi liittyä muutakin, saat ehkä mietittävää tai jotain, mitä voit tehdä.

Temppelit yhdistävät Kultaisen Atlantiksen energian tähän päivään, omaan elämääsi. Muutat energiaasi ja herätät muistoja ja taitoja, ja samalla voit tehdä palvelutyötä. Tämä kurssi auttaa tuomaan omat taidot ja tiedot kultaisilta ajoilta tietoisemmiksi, nostaa värähtelyä ja lisää elämään korkeita energioita, kuten hyvinvointia, iloa, runsautta, rakkautta ja onnellisuutta, jos niitä on valmis elämäänsä ottamaan. Jokainen kulkee omaa matkaansa ja edistyy omalla tavallaan, mutta tämän vuoden energia, ja planeettojen energia loppukeväästä planetaariseen uuteen vuoteen tukee suurta muutosta. Kurssin käynyt on valmis syksyn ja alkutalven siirtymään, joka tulee taas kerran muuttamaan maailmaamme.

Luomistyöskentelyhaasteessa luotiin uutta, ja niin tässäkin, mutta 22 temppelissä teet ensin itselle, ja sitten vasta muille. Arkkienkeli Metatron ja lordi Voosloo ovat mukana tässä, ja Galaksienvälinen neuvosto valvoo tätä kurssia. Monia muitakin valon auttajia tulet tapaamaan ja tekemään heidän kanssaan yhteistyötä.

Tehtävät tulevat joka kolmas päivä, jotta saat energian maadoitettua omaan elämääsi, ja ettei kurssi käy liian tiiviiksi. Myös tässä Facebook-ryhmä kertoo tehtävistä ryhmässä, ja kannustaa muita, ja sähköpostiryhmäläiset ovat mukana kokonaisenergiassa, ja ryhmän energia auttaa heitä samalla tavalla.

Tämä on maksullinen kurssi, jotta energia pysyy enemmän tasapainossa. Hinta on 22 e/kk, maksu kerran kuukaudessa, joten jos kesäkuussa ei halua jatkaa, se onnistuu jättämällä maksamatta. Kaikki aineisto jää tietysti itselle käytettäväksi myöhemminkin.

  • 22 osaa, tehtävä joka kolmas päivä FB-ryhmään tai sähköpostilla
  • aloitus 22.5, ja päätös 24.7, juuri ennen ajatonta päivää ja planetaarista uutta vuotta

ilmoittautuminen viimeistään 21.5, ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu

Jaan teidät automaattisesti Facebook- tai sähköpostiryhmään perustuen siihen, missä olitte Luomistyöskentelyhaasteessa. Jos haluat tähän muutosta, laita Kassa-sivun Lisätiedot-kohtaan, kiitos.