Askelmia mestaruuteen 2, Turku

176,00 

Askelmia mestaruuteen 2 -kurssin kaksi viimeistä päivää tuovat harjoitusta ja lisäkokemusta korkeavärähteisen energioiden kanssa työskentelyyn. Päivät auttavat tuomaan omaa energiaa tasapainoon ja kehittymään omalla mestaruustiellä eteenpäin.

Kuvaus

Askelmia mestaruuteen 2, päivät 3-4

Kultaisten aikojen yliopiston 2. tason kurssi

Matkalla mestariksi, Turku

Planeetan ja ihmiskunnan kohonneiden energioiden vuoksi jokaisella on nyt mahdollisuus nostaa värähtelyään todella korkealle. Korkea värähtely tarkoittaa käytännössä elämää, jossa on runsain mitoin iloa, valoa, rakkautta, terveyttä, runsautta, tyydytystä tuovaa työtä tai harrastusta, läheisiä, rakastavia ihmissuhteita ja monia muita ihania asioita. Se mahdollistaa selkeän, avoimen työskentelyn valon auttajien kanssa, ja omien muinaisten kultaisten aikojen taitojen ja viisauden käyttöön ottamisen, nopean, tehokkaan ilmentämisen ja lempeämmän karmapalautteen.

Askelmia mestaruuteen 1 –kurssi antaa tiedot ja taidot pitää huolta omasta energiatasapainosta. Askelmia mestaruuteen 2 –kurssin ensimmäiset 2 päivää antavat työkalut ja taidot siirtyä värähtelyssä korkeammalle ja elää ja luoda elämäänsä tietoisesti ilman matalampien energioiden malleja ja uskomuksia. Nämä AM 2-kurssin kaksi viimeistä päivää vievät matkaa eteenpäin, tuoden elämään mestaruuden käytäntöä.

Mitä korkeammalle oma värähtely nousee, sitä enemmän voimme käyttää energiaa ja energiatason työkaluja. Oma ilmentämiskykymme ja vaikutuksemme ympärillämme olevaan maailmaan voimistuu huomattavasti. Samalla olemme suuremmassa vastuussa omasta energiastamme, siitä, että keskitymme rakkauteen ja valoon ja aikomuksemme ja tekomme ovat aina kaiken kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Saat harjoitusta ja kokemusta korkeavärähteisten energioiden kanssa työskentelyyn, otat käyttöön omat mestarin työkalusi ja päivittäisiä tapoja, joilla tuet energiaasi pysymään vakaana ja korkeavärähteisenä kaikissa tilanteissa ja kaikkialla. Työskentelet arkkienkeli Metatronin ja muiden enkeliolentojen kanssa ja ylösnoussut mestari Serapis Bey ja Saturnuksen lohikäärmeet sekä muut valon auttajat ovat kanssasi kurssilla, ja sen jälkeenkin. Opit korkeampaa luomistyöskentelyä itsesi ja planeetan hyväksi, ja Elohim, Alkulähteen luomistyön valo-olennot, auttavat sinua pitämään yllä visioita uutta kultaista aikaa varten ja luomaan sitä todellisuuteen.

Kurssin hinta

Kultaisten aikojen yliopiston 2. tason kurssien hinta on 88 e/päivä. Kahden päivän kurssin hinta on siis 176 e.

Hintaan sisältyy alv, kirjallinen kurssimateriaali ja kahvi/tee. Lisäksi kurssin kaikki neljä päivää suorittaneet saavat kurssista todistuksen.

Kurssin sisältö

  • Tasapainon saavuttaminen ja ylläpito – maskuliininen, feminiininen, kehojen tasapaino, maadoittumisen kautta tapahtuva värähtelyn nostaminen, värähtelyn nosto ja sen seuraukset
  • Elinympäristön energiatasapaino – kaikki on energiaa
  • Henkinen kurinalaisuus – kaikki vaikuttaa kaikkeen, eli oman rytmin ja tapojen luominen Metatronin,  Serapis Beyn ja Saturnuksen lohikäärmeiden kanssa
  • Korkeiden energioiden käyttö, maadoittaminen ja kehollistaminen, valitse valosi – platinasäde, valkoinen valo, kultainen säde, hopeasäde
  • Elämä ja luominen matkalla kohti uutta kultaista aikaa – aikomus, odotukset, uudet uskomukset, visiot, tietoinen luomistyöskentely, Elohim

Etukäteistiedot ja osaaminen

Kultaisten aikojen yliopiston Askelmia mestaruuteen 1 –kurssi sekä Askelmia mestaruuteen 2 -kurssin kaksi ensimmäistä päivää (tai vastaavat tiedot ja taidot).

Lisätietoja

Lisätietoja Kultaisten aikojen yliopistosta ja saatavilla olevista koulutuksista>>

Lisätietoja Askelmia mestaruuteen 2 -kurssista >>