Toimitusehdot

Toimitus- ja tilausehdot

Ehdot koskevat kaikkia 17.kaupan tuotteita, kursseja, 17. koulun jäsenyyttä ja kirjaosaston tuotteita sekä muita kaupassa myytäviä tuotteita.

Toimitusehdot

Paperikirjoja ja muita fyysisiä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomeen. Muualle maailmaan toimitus on mahdollinen asiakkaan maksaessa toimituskulut. Nämä sovitaan aina erikseen.

Toimitusaika riippuu varastotilanteesta ja voi vaihdella 4 päivästä 21 päivään. Tilaukset toimitetaan kuitenkin aina mahdollisimman pikaisesti. Toimitustapana on Postin kirje tai paketti. Kaikissa kotimaan toimituksissa on kiinteä toimitusmaksu 6,60 euroa.

Digitaaliset tuotteet ovat ladattavissa heti. Digitaaliset tuotteet voivat olla monilla tavoilla toimivia kursseja, jolloin tuotteet voivat olla ladattavissa 17.koulun sivuilta tai latauslinkki tulee suoraan sähköpostiin, tai e-kirjoja pdf-muodossa, jolloin latauslinkki tulee sähköpostiin. Kaikki tuotteet, tilaukset ja lataukset ovat aina myös asiakastilillä, Oma tili –kohdassa.

17. koulun jäsenyyttä edellyttävät tuotteet ovat Oma tili –valikossa niin kauan kuin jäsenyys on voimassa. Tuotteet ja kurssit ovat ladattavissa itselle niin kauan kuin jäsenyyttä kestää. Jäsenyyden päättymisen jälkeen latausmahdollisuutta ei ole.

Kaikki tilaaminen/ostaminen edellyttää asiakastilin luomista. Katso  asiakastietojen käsittely tarkemmin  tietosuoja- ja rekisteriselosteesta >>

Maksutavat

Maksutapoina ovat PayPal Exress , jolloin maksaa voi joko PayPal-tilillä tai ilman tiliä luottokortilla, sekä Chekcout Finlandin kautta tapahtuvat verkkomaksut . Lue lisää Checkoutin maksuista >>.

Peruutus ja palautus

Fyysisillä tuotteilla, kuten paperikirjoilla on 14 vrk palautusoikeus. Tuotteen on oltava käyttämätön. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteys sähköpostilla kauppa at seitsemastoista.com ja saat palautusohjeet.

Digitaalisilla tuotteilla ei ole peruutus- ja palautusoikeutta sen jälkeen, kun tuote on toimitettu. 17. koulun jäsenyyden voi peruuttaa niin kauan, kuin jäsenyyteen liittyviä ilmaisia digitaalisia tuotteita ei ole ladattu.

Asiakasrekisteri

Asiakastilin tiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Tarkemmat tiedot tietosuoja- ja asiakasrekisterissä >>

Yhteystiedot
17. kauppa/Ulla Niskanen
sähköposti kauppa at seitsemastoista.com, puhelin 040 417 6782