Julkaistu Jätä kommentti

Rafaelin reseptit

Puhun usein kursseilla ja muutenkin arkkienkeli Rafaelin taidoista. Rafael voi parantaa, auttaa kolmannen silmämme kehittymisessä, auttaa runsauden kanssa ja jeesaa vielä matkustavaisiakin, minkä pituisella matkalla hyvänsä. On aika monta osaamisaluetta yhdellä arkkienkelillä – mutta toisaalta, onhan hänellä energiaa ja avustavia valo-olentojakin aikamoisen paljon.

Se, mitä useinkaan ei tiedetä hyvinvointiin liittyen, on Rafaelin kyky muokata sekä mielihalujamme että tottumuksiamme, ja lisäksi antaa ihan selkeitä ruokareseptejä tai ruokavalioita. Itse asiassa nyt kun mietin, voisikohan Rafaelilta saada kokonaisen keittokirjan reseptit? Ei varmasti ollenkaan mahdotonta.

Arkkienkeli Rafael voi todella muokata mielitekoja ja ruokailutottumuksia, kun vain pyydämme. Monesti, kun haluaa muuttaa ruokavaliotaan parempaan, siinä käy kuten muissakin elämänmuutoksissa, tottumukset ja vielä-tämän-kerran-tavat tulevat tielle. Rafaelia voi kuitenkin pyytää muuttamaan näitä tapoja, ja kun sitä tekee jonkun aikaa, alkaa automaattisesti haluta itselleen sopivia ruokia ja tehdä toisenlaisia valintoja helposti ja ihan huomaamattaan. Minusta yötyöskentely on tähän parasta, sillä öisin tietoinen mieli ei pääse väliin nipottamaan ja vähättelemään. Pyyntö vain illalla Rafaelille, vähintään muutamana päivänä tai vaikka kolmen viikon ajan, ja asiat alkavat muuttua itsestään. Kolme viikkoa on hyvä aika, sillä uudet tavat ottavat juurtuakseen 21 tai joidenkin mukaan 28 päivää.

Enkeliopettajakoulutuksissa ja muillakin enkelikursseilla on monesti tehty harjoitus, jossa pyydetään arkkienkeli Rafaelilta itselle sopiva ruokavalio ja joskus jopa apua johonkin terveysongelmaan ruuan avulla. Tämä on helpompi tehdä ryhmässä, ryhmän energia kannattelee jokaista, mutta ihan hyvin sen voi tehdä yksinkin. Silloin alkaa helpommin epäillä sitä, mitä kirjoittaa, mutta jos pystyy tuon ohittamaan, homma toimii ihan hyvin.

Tämä on ihan yksinkertaista myöskin. Ensin aikomus selväksi, mitä haluan tietää. Sitten vain juuret, suojat, kutsutaan arkkienkeli Rafaelia ja esitetään pyyntö hänelle. Pidetään energiayhteyttä yllä vaikka hengittämällä Rafaelin smaragdinvihreää valoa ja kirjoitetaan vastaus. On helpompi kirjoittaa kuin antaa vastauksen tulla mieleen. Jos vain odottaa ajatuksia, siinä käy helposti niin, että mieli alkaa sekaantua asiaan, ja alkaa pyörittää vastaväitteitä ja epäilyksiä. Kirjoittamalla sen, mitä vastauksena tulee (ajatuksia, sanoja, tuntemuksia, kuvia…) saa lisäksi muistiinpanot vastaisuuden varalle. Enkelikanavoinnissa kun hyvin usein asiat tuntuvat aivan itsestään selvältä. Tietenkin, enkelienergiassa kun ollaan. Vasta myöhemmin omassa normaalissa tietoisuudessa huomaa enkelien viestin viisauden.

Olen itse saanut ja tiedän monien saaneen ihan kunnon ruokavalion Rafaelilta. Joskus on tullut lista – aamiainen, lounas, päivällinen, ja välipalat. Joskus on saatu lista asioista, jotka ovat hyväksi, ja jopa niistä, joita on syytä välttää. Joskus olen käyttänyt kysymystä Mitkä ruuat tällä hetkellä ovat hyväksi – mitä pitäisi syödä lisää. Vastauksena olen sitten saanut huomautuksia veden juonnista ja joistakin ruoka-aineista, jotka ovat jääneet vähälle, vaikka kehoni tarvitsisi niitä.

Kysyin kerran apua usein uusiutuvaan poskiontelotulehdukseen. Poskiontelotulehdus kertoo tietysti kehon reagoinnista asioihin, mutta kun ei aina jaksa kaivella perimmäisiä syitä, helpotusta voisi ottaa muutenkin vastaan. Sainkin Rafaelilta ihan selkeän reseptin:

Resepti tulehdusten hoitoon

  • lehtivihreä/vehnänoras/versoja
  • chiliä
  • lehtikaalia
  • valkosipulia
  • täyteaineita, kuten kvinoa

Runsaasti öljyä, kuullota valkosipuli ja chili. Pilko lehtikaali. Sekoita kypsän kvinoan joukkoon. Ripottele pinnalle vehnänorasta tai pilkottuja versoja.

Olen tehnyt tätä ruokaa muutamia kertoja. Se on hyvää ja toimii hyvin. Tukkoinen nenä aukeaa, tulehdus alkaa helpottaa ja olo kohenee. Yksi kerta on ensiapua, muutaman kerran viikossa auttaa pidemmälle.

Jos on joku ongelma tai muuten vain haluat kohentaa terveyttä, Rafael voi todella auttaa. Mutta hän ei voi tehdä mitään, jos et pyydä apua, ja sitten vielä ota käytäntöön hänen neuvojaan:).

Vastaa