Julkaistu

Mitä suunnittelit Atlantiksella?

Kultainen Atlantis oli aika, jolloin energia tällä planeetalla oli korkein tähän mennessä. Senhän taidamme jo kaikki tietää. Kun värähtely planeetalla on noussut, monilla on alkanut nousta esiin muistoja ja myös vähemmän kivoja tunteita tuosta ajasta.

Monet meistä nimittäin taistelimme valon puolesta viimeiseen asti, ja epäonnistuimme. Siitä on sisäänrakennettu syyllisyys aika monella, ja monella myös pelko, että jos tästä alkaa ottaa käyttöön oman energiansa, kohta taas tapahtuu…

No, hyvä uutinen on, että ei tapahdu. Tällä kertaa, matkalla uuteen kultaiseen aikaan, mikään ei voi mennä pieleen. Niin hyvin kaikki on nyt varmistettu ja järjestetty. Me menemme uuteen kultaiseen aikaan. Valita tietysti voimme tehdäänkö se helposti vai vaikeasti. Ja huolimatta uutisista ja yhteiskunnan ja elämän myllerryksestä, taidetaan mennä kuitenkin suht helposti. Ylilyöntejä näkyy, kun energia puhdistuu, ja katastrofeja tapahtuu, kun planeetta puhdistaa itseään. Mutta kaikki voisi olla vielä vaikeampaa, ellemme olisi tehneet niin hyvää työtä oman itsemme kanssa värähtelymme nostamiseksi. Hyvä me.

Nyt kun noita muistoja ja taitoja on alkanut nousta esiin yhdellä sun toisella, on vähän hämmentävää, etten ainakaan minä vielä ihan tiedä mihin moisia käyttäisi. Mihin voi käyttää taitoa luoda energiapalikoita? Luomalla korkeavärähteisiä ’taskuja’ johonkin huoneeseen? Just, ihan niin. Kaipa tuo aikanaan selviää, kuten monen muunkin hämmentävät ja ilahduttavat taidot, joista olen kuullut ja saanut myös todistaa viime aikoina.

Kiehtovinta on kuitenkin sen ymmärtäminen, että itse asiassa kaikki oli suunniteltu. Tim Whild puhui tästä Suomessa ollessaan, ja muutenkin tietoa tästä on tihkunut sieltä täältä. Ihan oikeasti koko Atlantiksen romahtaminen ja energian madaltuminen oli suunniteltu. Kuten olen kavereille kiukutellut: oliko ihan pakko? Oliko varmasti hyvä idea? Ja kenen mieleen moinen edes juolahtaisi?! No joo. Meidän. Ja Galaksienvälisen neuvoston.

Meni siinä mielessä vähän pieleen, että koko homma riistäytyi käsistä, ihan niin pitkälle ei ollut tarkoitus asioita päästää kuin sitten mentiin, tipahdettiin värähtelyssä niin alas, että hyvä ettei pamautettu koko planeettaa. Ylöspäin olemme rämpineet kuitenkin, ja nyt ollaan tässä. Ihan joka ikinen voi taputella itseään selkään ja olla ylpeä. Tähän ei ihan kaikki pysty. Me olemme tehneet sen, pelastaneet planeetan, nostaneet värähtelyä ja olemme vääjäämättä matkalla uuteen kultaiseen aikaan. Kiitos meille, ja kiitos tietysti valon auttajille, jotka ovat väsymättä ja horjumatta meitä tukeneet, ja jatkavat sitä edelleen.

Tuosta suunnittelusta on käynyt ilmi myös se, että se oli myös henkilökohtaista. Jokainen Atlantiksella ollut suunnitteli itselleen tämän elämän käsikirjoituksen. Varmasti teimme sen sielutasolla, omien auttajiemme kanssa, mutta ihan itse teimme sen jo Atlantiksen aikaan. Tiesimme, että tämä aika tulee, ja että planeetta ja me itse nostamme värähtelymme uuteen kultaiseen aikaan, ja loimme suunnitelmia.

Kiehtova ajatus, ainakin minusta. Mitä suunnittelit tekeväsi? Kaikki ne ohjeet, joita meille on annettu, eli tee sitä, mikä tuo tyydytystä ja iloa, pidä huolta ennen kaikkea itsestäsi ja samalla autat kaikkia jne. koskevat myös tätä. Atlantiksella emme ikimaailmassa suunnitelleet, että tässä vaiheessa olisi syytä tehdä sitä, mikä vie energiaa, masentaa, madaltaa omaa ja kokonaisenergiaa tai estää uuteen kultaiseen aikaan siirtymistä. Ihan varmasti sillä Atlantiksen tietämyksellä suunnitelma sisälsi paljon iloa, tasapainoista elämää, rakkautta, elämästä nauttimista ja yhdessäoloa rakkaiden ja ystävien kanssa. Melko varmasti myös palvelemista, sitä, mikä tuo iloa ja tyydystystä ja on kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Ehkä kristallien kanssa työskentelyä, ehkä ääniparannusta, ehkä kädentaitoja, joiden avulla voi luoda kauneutta ja tuoda korkeaa energiaa… Mitä itse ajattelisit, mitä suunnittelit Atlantiksella?