Julkaistu 5 kommenttia

Mind movie – iloa elämään

Mind movie tarkoittaa videota, joka vaikuttaa mieleen ja mielialaan. Sillä on tarkoitus, esimerkiksi tuoda runsautta elämään, saada parisuhde, tuoda terveyttä…

Mind movie sisältää erilaisia kuvia ja ääntä ja liikettä, ja siinä voi olla piilotettuja osia. Kuulemme ja näemme aina kaiken, vaikka emme sitä ehkä ehdi tiedostaa. Alitajuntamme rekisteröi sen kuitenkin, ja viesti alkaa vaikuttaa huomaamatta. Siksi esimerkiksi kaupungilla olevat äänimainokset ovat minusta kamalia, kuvan voit jättää katsomatta mutta ääni vaikuttaa, halusit tai et.

Tässä videossa ei ole piiloviestejä, mutta jos olisi, ne voisivat olla vaikka lauseita MINÄ OLEN onnellinen, MINÄ OLEN rakastettu, terve… Jotain sellaista. Toinen vaihtoehto on käyttää hyväkseen eri aivoaaltoja. Näihin liittyviä affirmaatioita ja musiikkia on maailmalla paljon.

Tämä mind movie on tarkoitettu kohottamaan mielialaa ja vahvistamaan elämän luomista paremmaksi. Se on lyhyt, ja aika yleinen, sopii monille.

Jos haluat testata miten se vaikuttaa elämääsi, olisin tosi kiitollinen. Voit katsoa sitä muutaman kerran peräkkäin, tai ensimmäiseksi aamulla tai ennen kuin pitäisi alkaa jotain tekemään – tapoja on monia, voit tehdä niin kuin omaan rytmiisi sopii.

Kerran katsominen ei kerro vielä videon vaikutuksista, joten olisi hienoa, jos testailisit videota vähän pidempään. Laita minulle sitten palautetta, kommenttilaatikossa, sähköpostilla tai FB:n ryhmässä.

Jos tämä toimii kuten toivon, oikeasti nostaa mielialaa ja kohottaa värähtelyä, jotta elämässä olisi enemmän iloa ja onnellisuutta, voisin alkaa tehdä näitä enemmänkin, pidempiä ja henkilökohtaisempia, esimerkiksi elämän toivotun muutoksen tukemiseen. Sen näkee sitten. Toivottavasti saat tästä iloa ja hyvää mieltä:)

Jos haluat tallentaa tämän itselle, voit tehdä sen tästä linkistä >>

5 ajatusta kohteelle “Mind movie – iloa elämään

  1. Heissan!
    Kyllä toimii ja hyvin toimiikin. Videosta välittyi ilo, onnellisuus, rakkaus, kepeys. Ihana kuunnella. Lea

  2. Toimii ihan oikeesti😀👍. Kuuntelin ennen siivoamista ja pari kertaa muutenkin, kun ei olisi niin huvittanut tehdä jotain. Nostaa energiaa kummasti😊👍. Hyvä Ulla🌟!!!

  3. Voi IHANA, tämä on IHANA …. tulee iloinen, onnellinen olo …. elämä kantaa!

  4. Toimii
    Antaa kepeyttä ja iloa, sekä tyyneyttä, rauhaa ja luottamusta, että elämä kantaa.

  5. Aivan ihana video! En voinut lakata hymyilemästä, kun katselin vahvistavia, voimaannuttavia kuvia, ihan huikeaa! Kyyneleet tulivat silmiin ihan…Kiitos, kiitos, kiitos!

Vastaa