Kultaisen Atlantiksen tähtikoulu

Kultaisen Atlantiksen tähtikoulu

Tähtikoulu on tutustumismatka tämän universumin planeettoihin, tähtiin, tähdistöihin ja tähtiportteihin, niiden energiaan, apuun, jota saamme, sekä niiden enkeleihin, mestareihin ja lohikäärmeisiin.

Maa ja kaikki sen päällä ovat matkalla uuteen kultaiseen aikaan ja ylösnousemukseen. Emme ole kuitenkaan tällä matkalla yksin, vaan meillä on valtavasti tukea ja apua. Alkulähde on lähettänyt valtavia määriä enkeleitä tukemaan meitä ja ihanat yksisarviset ovat ohjaamassa ja auttamassa tässä prosessissa. Ylösnousseet mestarit, jotka ovat kulkeneet tien ennen meitä, ovat tukenamme ja enkelimaailmaan kuuluvat lohikäärmeet ovat palanneet sankoin joukoin avuksemme.

Maata ja ihmiskuntaa auttavat myös muut planeetat. Osa universumin planeetoista on samalla kosmisia chakroja, jotka ovat yhteydessä omiin chakroihimme. Niiden avulla voimme tuoda itsellemme ja Maalle valaistumista, rakkautta, muinaisten kultaisten aikojen viisautta ja monia muita ihania asioita. Saamme muilta planeetoilta ja tähtiauttajilta tietoa, apua, suojelua ja opastusta. Planeettojen lohikäärmeet auttavat meitä yhteyteen niiden energian kanssa, ja enkelit ja mestarit tuovat viisauttaan ja apuaan heille, ketkä sitä pyytävät.

Jokaisella on oman sielunmatkansa aikana ollut yhteyksiä muihin planeettoihin. Olemme voineet viettää paljon aikaa joissain paikoissa, opiskelleet vaikkapa parannusta tai tehneet palvelutyötä. Myös Kultaisella Atlantiksella teimme paljon yhteistyötä tähtiauttajien kanssa, ja monet huikeimmista Atlantiksen taidoista ja teknologisista ihmeistä olivat tähtiauttajien avulla luotuja. Monet käyvät edelleen opiskelemassa, saamassa hoitoa ja opastusta valon auttajien luona muilla planeetoilla tietoisesti tai unen aikana.

Käytäntöä

Tähtikoulussa tutustut joihinkin tähtiin, planeettoihin, tähdistöihin ja tähtiportteihin (käytän tekstissä yleisnimeä planeetta). Saat yhteyden niiden energiaan ihanien lohikäärmeiden avulla, ja luot yhteydet planeettojen enkeleihin ja mestareihin. Saat tietoa kustakin planeetasta, ja harjoituksien ja visualisaatioiden avulla energiayhteytesi aktivoituu juuri sillä tasolla kuin on sinulle parhaaksi.

Tähtikoulu toimii kahdella tasolla, joista voit kulkea toista, molempia, tai hyppiä tasojen välillä.

1. taso luo yhteydet planeettaan ja sen lohikäärmeisiin, enkeleihin ja mestareihin. Saat tietoa planeetasta ja sen energiasta, ja opit käyttämään sitä itsesi hyväksi. Saat monenlaista parantavaa energiaa, avaudut rakkaudelle, runsaudelle ja hyvinvoinnille, opastukselle ja avulle. Samalla vahvistat myös yhteyttäsi Kultaisen Atlantiksen ihanaan energiaan ja sen enkeleihin. Arkkienkeli Metatron ja ylösnoussut mestari lordi Voosloo ovat kanssasi.

1. tason kurssien sisältö

  • videoluento
  • pdf-luento ja harjoituksia
  • 2 visualisaatiota mp3-tiedostona

Kurssin aloitettuasi saat videoluennon, ensimmäisen visualisaation ja harjoituksia. Kolmantena päivänä aloituksesta aukeaa toinen visualisaatio ja saat lisää vinkkejä miten voit energiaa hyödyntää omassa elämässäsi.

2. taso vahvistaa yhteyttä ja energiavirtaa korkeammalle tasolle, ja tuo syventävää tietoa energian käytöstä. Vierailet Kultaisen Atlantiksen Sisäisen auringon, Ainoan todellisen valon temppelissä ja lordi Voosloo opastaa sinua tähtiyhteyksissäsi.

Voit käydä 2. tason kursseja silloin, kun haluat vahvemman energiayhteyden sekä nopeuttaa omaa ylösnousemus- ja valaistumistietäsi, esimerkiksi avautua yhä enemmän Venuksen kosmisen rakkauden voimalle. Tai 2. taso sopii, kun haluat saada apua ja opastusta omaan työhösi, esimerkiksi energiahoitajana vahvemman yhteyden Plejadien parantavaan energiaan. Tai ehkä vain koet, että planeetan energia, lohikäärmeet, enkelit ja/tai planeetan mestarit ovat sinulle läheisiä ja haluat vahvistaa yhteyttä heihin.

2. tason kurssien sisältö

  • videoluento
  • työkirja/tehtäviä pdf-tiedostona
  • 2 visualisaatiota mp3-tiedostona

Kurssin aloitettuasi saat käyttöösi koko kurssiaineiston, ja ehdotuksen missä järjestyksessä ja miten voit sitä hyödyntää.

Valitse mitä haluat

Tähtikoulun osat ovat vapaasti valittavissa. Voit käydä läpi kaikki planeetat, tai vain ne, mitkä koet kiinnostaviksi. Kustakin planeetasta on aina tarjolla 1. ja 2. taso. Voit ottaa vain 1. tason, tai käydä molemmat, mutta pelkkää 2. tasoa ei voi ottaa, se vaati aina ensimmäisen tason kurssin käymistä.

Huomaa, että Tähtikoulun osat ovat tarjolla vain tiettynä aikana. Voit käydä kursseja omaan tahtiin, mutta ne voit hankkia ne ainoastaan ilmoitettuna aikana. Ole siis tarkka, ja ilmoittaudu ajoissa, vaikka sitten kävisitkin kurssia omassa tahdissa.

Kenelle

Tähtikoulu sopii sinulle, joka rakastat tähtiä, tai sinulle, joka haluat aktivoida omaa Kultaisen Atlantiksen energiaasi ja viisauttasi vahvemmaksi tässä elämässä. Tähtikoulu voi auttaa myös ymmärtämään oman sielusi alkuperän ja vahvistaa yhteyttä sieluusi, jos joku käsiteltävistä planeetoista on ollut kotisi tai olet viettänyt siellä aikaa.

Tähtikoulu ei sovi ihan aloittelijoille. Energiat ovat korkeita, joten sinun on hyvä osata vahvistaa maadoitustasi tarvittaessa. Lisäksi kurssin aikana chakrasi aukeavat ja niiden värähtely nousee, joka voi tuoda tullessaan myös esiin nousevia oivalluksia tai oppiläksyjä. Onkin hyvä, jos olet tietoinen omista energioistasi ja siitä, koska tarvitset tasapainotusta esimerkiksi luontoon menemällä tai pyytämällä apua enkeleiltä tai lohikäärmeiltä, tai kutsumalla Violettiliekin jotain versiota.

Tähtikoulun valon auttajat ja valvojat

  • Lordi Voosloo oli kaikkein korkeavärähteisin ylipappi koko Atlantiksen kokeilun aikana. Hän oli Ainoan todellisen valon eli Sisäisen auringon temppelin ylipappi, ja auttoi mm. kehittämään korkeavärähteistä kristalliteknologiaa. Sisäisen auringon temppeli oli yhteydessä toisiin planeettoihin, tähtiin, galakseihin ja universumeihin tuodakseen korkeavärähteistä energiaa Kultaiselle Atlantikselle. Monet papistosta saivat ensimmäiset yhteytensä tähtiauttajiin ja tietoisen yhteyden oman sielunsa alkuperään lordi Voosloon auttamana. Lordi Voosloo on mukana tällä kurssilla. Jos olet työskennellyt hänen kanssaan Kultaisella Atlantiksella, hän aktivoi yhteytesi kultaisilta ajoilta. Vaikka et olisi ikinä ollut missään kosketuksissa häneen, hän tukee sinua tällä kurssilla saamaan itsellesi parhaimmat yhteydet universumin valon auttajiin ja energioihin, jotka ovat sinulle oikeita ja korkeimmaksi parhaaksi.
  • Arkkienkeli Metatron valvoo jokaisen ylösnousemustietä. Hän auttaa sinua tällä kurssilla luomaan juuri ne yhteydet, mitkä haluat, ja tuomaan elämääsi sitä energiaa, minkä valitset. Hän auttaa myös vahvistamaan omaa mestaruuttasi parhaimmalla mahdollisella tavalla.
  • Galaksienvälinen neuvosto valvoo tätä universumia ja planeettaa. Neuvosto koostuu hyvin korkeavärähteisistä ylösnousseista mestareista, jotka ovat olleet kanssamme jo ennen Atlantista.
  • Tähtikoulussa mukana on myös monia arkkienkeleitä ja mestareita, jotka työskentelevät tiettyjen planeettojen kanssa, esimerkiksi lordi Hilarion opettaa Siriuksella ja arkkienkeli Maria madaltaa energiaansa Plejadien kautta, joten hänen energiansa on siellä hyvin voimakkaasti läsnä. Yksisarviset ja lohikäärmeet ovat tietysti myös mukana.

Ilmoittaudu tähtikursseille

Kurssi-ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.