Numerologian perusteet III – Numerologia elämässä

Numerologia

Numerologian perusteet I, II ja III

Numerot ovat energiaa, mahtavia virtauksia, joita maailmankaikkeudessa on. Synnymme jokainen tarkkaan valitussa kosmisessa virtauksessa, huolellisesti suunniteltuna ajankohtana, toteuttamaan kukin omaa sielunsuunnitelmaamme. Numerologia kertoo meille numeroiden energian avulla omasta itsestämme, läheisistä, sielunsuunnitelmasta, asuinpaikasta, työstä, terveydestä ja monista muista asioista.

Numerologian perusteet -kurssi on jaettu kolmeen osaan, jotka jokainen on jaettu pienempiin askelmiin. Kahdessa ensimmäisessä osassa opit ymmärtämään yhden ison osa-alueen numerologiasta, ja kolmannessa opit yhdistelemään niiden antamia tietoja ja ymmärtämään muita elämäsi numeroita.

Saat tietoa numeroiden energioista ja miten niitä voi käyttää, sekä vinkkejä miten voit muuttaa omaa elämääsi numeroiden avulla. Kolmannen osan käytyäsi osaat jo halutessasi tehdä numerologisia peruskarttoja. Sen jälkeen voit myös jatkaa syventäviä opintoja, joissa opit lisää eri numerologiasta, pyhästä geometriasta ja energiasta sekä miten voit auttaa muita numerologian avulla.

You need to be logged in to see your course progress.