17. koulu – esittely

17.koulu

17. koulu on kokoelma kursseja, visualisaatioita, videoita ja luettavaa.

Koulussa on linjoja, joita voi kulkea, kuten enkelipolku tai yksisarvispolku. Tai sitten voi poimia sieltä täältä juuri sen, mikä itseä kiinnostaa. Koulu ei ole koskaan valmis, se täydentyy ja vähän muuttuukin koko ajan, joten kiinnostavia juttuja riittää jatkuvasti.

Kouluun ostetaan jäsenyys, jonka jälkeen ilmaissisältö on heti käytettävissä ja on mahdollista ostaa maksullisia kursseja. Näitä pääsee katsomaan ilman jäsenyyttä, kun selailee kaupan sivuja, kaikista koulun tuotteista on näkyvillä pieni pätkä teksiä. Koulussa tapahtuu aina muutoksia, sillä kurssit päivittyvät, uusia tulee ja saattaa joku poistuakin, jos se ei enää ole ajankohtainen. Kaikki muuttuu, niin pitää myös 17. koulun muuttua, että energia pysyy mahdollisimman korkeana.

 

Aloita siitä, missä olet…

Kursseja on monen tasoisia. Opiskelun voi siis aloittaa vaikka ihan ensi askelista enkelien, yksisarvisten tai mestarien kanssa, ja kulkea järjestyksessä eteenpäin, tai sitten voi hypätä suoraan sille tasolle, mikä tuntuu itselle sopivalta.

… ja jatka sinne, minne haluat

Ainoatakaan polkua ei ole pakko seurata loppuun asti, välillä voi hyppiä muualla, palata tai jatkaa taas muualle. Jäsenyyden hankkimisen jälkeen valinnanvapautta on paljon. Tällä hetkellä ilmaissisältöä on jo ihan kivasti, ja sen määrä tulee vain kasvamaan, joten jäsenyyden hankkimisen jälkeen voit vallan mainiosti nauttia vain siitä. Maksullisia kursseja ei ole ollenkaan pakko hankkia – vaikka ne ovat tietysti vallan mainioita.

17.koulun jäsenyysOpiskelijaksi – jäseneksi

Kouluun ostetaan jäsenyys. Se kestää vuoden, ja sillä selvä. Ei pakkouusimista, ei unohtuneita peruuttamisia, ei kuukausimaksuja. Vain vuoden kestävä jäsenyys, jonka loppupuolella saat muistutuksen, että voit uusia sen halutessasi.

17.koulun opiskelijana saat
 ilmaisia kursseja
•  luettavaa ja katsottavaa
jäsenhintaan kursseja, joita ei ole tarjolla missään muualla
•  alennuksia kaikille avoinna olevista kursseista ja tuotteista

Jäsenyyden maksettuaan saa vuoden sisäänpääsyn kaikkeen koulussa olevaan aineistoon, josta osa on jäsenille ilmaista ja osa maksaa erikseen. Lisäksi pääset jäseneksi 17.koulun omaan Facebook-ryhmään ja saat myös sen kautta ajankohtaisia ja innostavia juttuja. Saat myös jäsenien oman kurssikirjeen sähköpostilla noin kerran kuukaudessa.

 

17koulu

 

Koulun sisältöä

Kaikki muuttuu, energia kohoaa… tällä hetkellä:

Voit katsoa kaikki tällä hetkellä tarjolla olevat kurssit sisältöineen ja hintoineen myös Seitsemastoista-nettisivulta >>

17. koulun jäsenille ilmaisia – polku eteenpäin

  • Kursseja
   •  Oma suojelusenkeliVahvista yhteyttäsi omaan enkeliisi ja opi tapoja työskennellä hänen kanssaan
     Chakrat – Perusteet chakroista, siirtyminen seitsemästä kahteentoista ja työskentely niiden kanssa
   Kultaisen Atlantiksen perusteet – tietoa ja energiaa Kultaiselta Atlantikselta, perustaksi muutoksen vuosiin ja uuteen kultaiseen aikaan
 • Luettavaa
   Maadoitus, sen muuttuminen
    Suojaus, tapoja ja muutos
  •  Energiapuhdistus
    Henkistä tietä aloittelijoille -ekirja

Enkelipolku

 • Enkelikoulu
  Seitsemästä osasta koostuva peruskurssi enkeleistä ja työskentelystä heidän kanssaan
 • Arkkienkelien kurssi – sarja
  Arkkienkelit opastavat ja kouluttavat löytämään oman mestaruutesi ja tuomaan elämääsi lisää runsautta, rakkautta, ja uudenlaista elämää. Sarjassa ovat tällä hetkellä Runsaus, Rakkaus ja Itsen arvostaminen ja uudenlainen elämä

Atlantiksen polku

 • Kultaisen Atlantiksen 12 temppeliä
  •  Mahtavat Atlantiksen temppelit olivat energian, tiedon ja viisauden keskuksia, joissa käymällä vahvistat yhteyttäsi kultaiseen energiaan, saat hoitoja ja herätät omia muistojasi ja osaamistasi käytöön tässä ajassa

Lohikäärmepolku

 • Lohikäärmekoulu I
    Elementtien lohikäärmeet, oma lohikäärme, työskentely lohikäärmeiden kanssa
 • Lohikäärmekoulu II
    Kultaiset lohikäärmeet, vaaleanpunaiset ja violetit lohikäärmeet, arkkienkelien lohikäärmeet, työskentely niiden kanssa
 • Lohikäärmekoulu III
    Planeettojen, tähtien ja tähdistöjen lohikäärmeet, ja työskentely niiden kanssa.

Bisnespolku

 • Biz & Angels -kurssi – kurssi on menossa, tällä hetkellä se ei ole aloitettavissa
  Oman sielunsuunnitelmant toteuttaminen työn ja bisneksen avulla
  Valon auttajat uuden ajan yritystoiminnassa, työkaluja ja tehtäviä oman bisneksen kehittämiseksi

Tulossa – todennäköisesti nämä, ja paljon muuta

 • Violettityökalut
    Violettiliekki ja kaikki sen eri versiot, ominaisuudet, käyttäminen, auttajat, lohikäärmeet ja enkelit
 • Chakrakoulu
  •  12 chakraa – Chakrojen muutos korkeammassa värähtelyssä ja työskentely chakrojen kanssa
 • Oma mestaruustie
    Eteenpäin omalla ylösnousemustiellä omien valonauttajien kanssa
 • Kristallit
    Osista koostuva kurssi kristalleista, perustietoa, miten työskennellä kristallien kanssa sekä fyysisesti että energiatasolla
    Enkelikristallit, Lemurian kristallit, Atlantiksen kristallit
 • Mestarit
    Osista koostuva kurssi ylösnousseista mestareista, heidän tehtäviään, työskentely heidän kanssaan
 • Äiti Maria ja muut jumalallista feminiinisyyttä levittävät mestarit
  •  Tietoa feminiinistä mestareista ja heidän läsnäolostaan planeetalla, miten he auttavat, miten työskennellä heidän kanssaan
 • Lordi Kuthumi
  •  Lordi Kuthumin rooli ja tehtävät, työskentely hänen kanssaan, Kuthumin oppilaitokset
 • Yksisarviset
  Uudet yksisarviset, jotka värähtelevät 9. ja 10. ulottuvuudessa

Jäsenyysfaktat

Jäsenyys maksaa 44 euroa. Se on pääsy digitaaliseen ilmaiseen sisältöön ja mahdollisuus ostaa maksullisia vain jäsenille tarjolla olevia kursseja. Mitään ostopakkoa ei ole, voit aivan hyvin vain ottaa kaiken ilmaismateriaalin hyödyn itsellesi.

Jäsenyys kestää vuoden. Sen aikana kaikki ilmainen sisältö on käytettävissä ja myös talletettavissa itselle myöhempää käyttöä varten. Lisäksi maksullisten kurssien materiaalin voi tallentaa itselle. Kaikki tämä on myös jäsenyyden ajan löydettävissä Oma tili -kohdasta.

Kun jäsenyys on lopuillaan, saat muistutuksen sähköpostiin, jotta voit halutessasi uudistaa jäsenyytesi. Automaattiveloituksia ei tehdä.

Jäsenyyden ajan voit halutessasi olla jäsenenä 17. koulun omassa Facebook-ryhmässä. Jäsenyyden päätyttyä se ei enää ole mahdollista.

Maailmamme on muuttumassa, ja nämä muutoksen vuodet voivat mennä myös helposti. Mikä tahansa valintasi onkaan, tuletpa mukaan tähän joukkoon tai et, muista, että sinulla on määrättömästi apua tarjolla valon maailmasta eikä sinun eikä meistä kenenkään tarvitse koskaan olla yksin. Rakkaus ja tuki ovat vain ajatuksen päässä.

Save

Save

Save

Save